Lisis 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 Jest mi z tym bardzo zle. Ja na poczatku wogole nie zwracalam na niego uwagi ale on od jakiegos czasu zaczął ze mna flirtowac. I to obudzilo moje uczucia do niego. Rowniez nie wiedzialam ze ma zone dopiero pozniej sie dowiedzialam. On raz sie do mnie usmiecha, wpatruje sie we mnie, puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. To mnie dobija. Inni faceci wogole przestali mnie interesowac. Mysle tylko o nim. Mam prawie 29 lat i to jest juz moj piaty zawod milosny. Naprawde przez to cierpie. Mam z nim porozmawiac? Najgorsze jest to ze zawsze bede go spotykac w pracy. Ostatni raz jak sie nieszczesliwie zakochalam to trzy lata nie umialam sie pozbierac. Boje sie rowniez ze juz zawsze zostane sama. Siedze sama w domu i rozpaczam. Co ja mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Wrzesień 18, 2021 Ale o czym chcesz z nim porozmawiać? To love jest tylko w Twojej głowie i to nie jego problem... Jego osobę pominę sobie... ma żonę i krzyżyk na drogę : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisis 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 16 minut temu, marawstala napisał: Ale o czym chcesz z nim porozmawiać? To love jest tylko w Twojej głowie i to nie jego problem... Jego osobę pominę sobie... ma żonę i krzyżyk na drogę : ) O tym ze sie w nim zakochalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2000 Napisano Wrzesień 18, 2021 3 minuty temu, Lisis napisał: O tym ze sie w nim zakochalam No ok. to jest jakby jasne, ale wątpię by po tym wyznaniu porzucił żonę już prędzej będziesz tą drugą na boku (?) tego chcesz? W bajkowe zakończenie wierz sobie albo nie... to już od Ciebie zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisis 0 Napisano Wrzesień 18, 2021 1 minutę temu, Czarna Pantera napisał: Skąd wiesz ma żonę. Od innej kolezanki z pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach