Lisis 0 Napisano Wrzesień 20, 2021 Moj kolega z pracy od jakiegos czasu zaczal ze mna flirtowac ciagle sie do mnie usmiecha puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. W ostatnim czasie byl taki powazny. Tylko sie gapi na mnie. Nie rozmawiamy ze soba tylko raz postawil mi kawe i spytal skad jestem, a tak to tylko czesc. W kazdym badz razie ja w tym czasie zdazylam sie w nim zakochac. Niestety on jest zonaty. Wiem ze to nie sluszne ale co mam zrobic rzeby go do siebie przekonac? Wiem ze ja mu sie podobam no i on mi tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 20, 2021 5 minut temu, Lisis napisał: Moj kolega z pracy od jakiegos czasu zaczal ze mna flirtowac ciagle sie do mnie usmiecha puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. W ostatnim czasie byl taki powazny. Tylko sie gapi na mnie. Nie rozmawiamy ze soba tylko raz postawil mi kawe i spytal skad jestem, a tak to tylko czesc. W kazdym badz razie ja w tym czasie zdazylam sie w nim zakochac. Niestety on jest zonaty. Wiem ze to nie sluszne ale co mam zrobic rzeby go do siebie przekonac? Wiem ze ja mu sie podobam no i on mi tez. Hm, pomyślmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Wrzesień 20, 2021 9 minut temu, Lisis napisał: Moj kolega z pracy od jakiegos czasu zaczal ze mna flirtowac ciagle sie do mnie usmiecha puszcza mi oczka itd a pozniej mnie ignoruje jak bym nie istniala. W ostatnim czasie byl taki powazny. Tylko sie gapi na mnie. Nie rozmawiamy ze soba tylko raz postawil mi kawe i spytal skad jestem, a tak to tylko czesc. W kazdym badz razie ja w tym czasie zdazylam sie w nim zakochac. Niestety on jest zonaty. Wiem ze to nie sluszne ale co mam zrobic rzeby go do siebie przekonac? Wiem ze ja mu sie podobam no i on mi tez. Czyżby prowo? Ja zdusiłabym to uczucie w zarodku- mniejsze rozczarowanie. Nie warto być ta druga, której dostają się ochłapy ze stołu. Odpuść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisis 0 Napisano Wrzesień 21, 2021 5 godzin temu, tr{ns"grES@n napisał: Hm, pomyślmy I co mam zrobic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tr{ns"grES@n 22 Napisano Wrzesień 21, 2021 4 godziny temu, Lisis napisał: I co mam zrobic? Musisz być cierpliwa, nadal się zastanawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach