Kinga11 1 Napisano Wrzesień 23, 2021 Według kalendarza mam 36 dniowe cykle , miesiączka 4 dni. Seks przerywany uprawiałam bez zabezpieczenia dwa dni po owulacji(według kalendarzyka). Dziś pokazuje mi, że jest 7 dni do pojawienia się miesiączki - od dwóch dni lekkie bóle lewego jajnika. Jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 24, 2021 ale to sam kalendarz, nie sprawdzasz temperatury w pochwie albo poziomu lh? No bo na kalendarzykach to można się przejechać. Ja mam monitor płodności afrodyta smart, to do wyznaczania owulacji bierze wszystkie informacje, tj. o śluzie, o lekach, diecie, chorobach, stresie, właśnie poziom lh, bo to wszystko ma znaczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Wrzesień 26, 2021 płodność to stale trzeba kontrolować i dopiero na podstawie długich zapisów, jesteśmy w stanie wysuwać wnioski, ja zapisuje na termometrze cyclotest MySense i u lekarza pokazuję zawsze te wykresy płodności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Październik 8, 2021 Dnia 26.09.2021 o 12:12, xenia9 napisał: płodność to stale trzeba kontrolować i dopiero na podstawie długich zapisów, jesteśmy w stanie wysuwać wnioski, ja zapisuje na termometrze cyclotest MySense i u lekarza pokazuję zawsze te wykresy płodności też polecam Cyclotest MySense, jest to certyfikowany monitor płodności, dokładnie wyznacza dni płodne, nie ma co bawić się w kalendarzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach