Trolololo 372 Napisano Wrzesień 25, 2021 Hej dziewczyny, co uważacie o zapraszaniu gości na ślub tuż przed nim, i to na facebooku? Nie mówimy tu o sytuacji, gdy para młoda mieszka na drugim końcu Polski - jest wręcz przeciwnie, ci goście mieszkają w promieniu maksymalnie 500 m od mieszkania młodych. Uważam taki sposób zaproszenia za duży nietakt, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że pierwotnie zaproszono (ustnie) te konkretne osoby zarówno na ślub, jak i na wesele, zaś teraz młodym jest szkoda nawet kilku złotych na papierowe zaproszenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1985 Napisano Wrzesień 25, 2021 Nie zdziwię się jak większość tak właśnie pomyśli, ale może o to chodzi by mało kto przyszedł... by było kameralnie : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trolololo 372 Napisano Wrzesień 25, 2021 (edytowany) 7 minut temu, marawstala napisał: Nie zdziwię się jak większość tak właśnie pomyśli, ale może o to chodzi by mało kto przyszedł... by było kameralnie : ) Dowiem się tego już niebawem z licznych relacji na instagramie, bo iść nie zamierzam . A pytam, gdyż jestem namawiana do pójścia przez kilka innych osób zaproszonych w ten sam sposób, co ja. Część znajomych zaś podziela moje zdanie. Edytowano Wrzesień 25, 2021 przez Trolololo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1985 Napisano Wrzesień 25, 2021 Przed chwilą, Trolololo napisał: Dowiem się tego już niebawem z licznych relacji na instagramie, bo iść nie zamierzam . Czy z licznych to się dopiero okaże .) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach