Alkissa 0 Napisano Wrzesień 27, 2021 Dostałam parę dni temu okres. Wszystko okej, u mnie zawsze jest ciężki, bolesny i obfity, ale dzisiaj wyszedł jakiś taki dziwny skrzep, przypominający zarodek, blado różowy i trochę jestem szczerze przerażona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agul 32 Napisano Wrzesień 27, 2021 W piątym tygodniu ciąży zarodek ma 2 mm już licząc z górką dla spóźnionej miesiączki. Skrzep jak skrzep jeżeli miesiączki są obfite to nie dziwi mnie to, że mogą być duże. Jest przyczyna tego żeby oglądać to i się stresować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alkissa 0 Napisano Wrzesień 27, 2021 Akurat miesiączka przybyła nawet wcześniej 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alkissa 0 Napisano Wrzesień 27, 2021 Akurat miesiączka przybyła nawet wcześniej 3 dni Wobec tego wydaje mi się, że wszystko jest okej i to nie jest zarodek, ale ja po prostu panikuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alkissa 0 Napisano Wrzesień 28, 2021 Hahahah, dziękuję, ale ja akurat o dziecko się nie staram! Tylko ten skrzep wyglądał jak taki zarodek, a ja nawet nie mam szans być w ciąży, ogarnęłam że to mogło być endometrium, po prostu taki kawałek mięsa ze mnie wyleciał jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach