magda57 0 Napisano Październik 6, 2021 (edytowany) Dzień dobry wszystkim. Chciałabym kilka rad odnośnie seksu, zapłodnienia i nożliwości. Powiedzcie mi bo już tyle się naczytałam w tym internecie na temat pettingu a ciąży, że zgupiałam generalnie to nie musi być pełnego stosunku aby być w ciąży, wystarczy aby sperma dostała się do pochwy i to oczywiste. Co w sytuacji gdy dziewczyna na sobie nic nie ma a mężczyzna ma tylko swoje majtki, które są mokre od jego nasienia bądź preejkulatu i dotyka nimi swoją partnerkę(mam na myśli jej nagą pochwę) i robi palcówkę. mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu Edytowano Październik 6, 2021 przez magda57 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magda57 0 Napisano Październik 6, 2021 mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szubi Napisano Październik 6, 2021 13 minut temu, magda57 napisał: Dzień dobry wszystkim. Chciałabym kilka rad odnośnie seksu, zapłodnienia i nożliwości. Powiedzcie mi bo już tyle się naczytałam w tym internecie na temat pettingu a ciąży, że zgupiałam generalnie to nie musi być pełnego stosunku aby być w ciąży, wystarczy aby sperma dostała się do pochwy i to oczywiste. Co w sytuacji gdy dziewczyna na sobie nic nie ma a mężczyzna ma tylko swoje majtki, które są mokre od jego nasienia bądź preejkulatu i dotyka nimi swoją partnerkę(mam na myśli jej nagą pochwę) i robi palcówkę. mógł coś wsunąć tym palcem przez to co zostało na bokserkach? chociaż z tego co wiem plemniki nie przenikają przez tkaninę, materiał. Poprawiał swojego penisa i też mógł coś na palcu mieć, nie wiem..Okres powinnam dostać 6 dni temu jutro będzie 7 dzień bez okresu. Dziś po południu dostałam różowawy śluz itroszkę brzuch pobolewał ale przestał. we wrześniu i październiku nie było żadnego zbliżenia, jedynie w sierpniu Mogę tylko napisać co uważam bo moja wiedza może być znikoma ale sądzę że istnieje taka opcja zapłodnienia jednakże 7 dni spóźniony okres może też być wywołany stresem i wieloma innymi składnikami więc ja bym się nie obawiał moja była miała czasami opóźniony okres przez 2 tygodnie i wtedy dopiero robiliśmy test na szczęście zawsze był negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Październik 7, 2021 Znowu ty??? Myslalam, ze przez ostatni rok, zakladajac kilkadziesiat tematow i dostajac na nie odpowiedz nauczylas sie nieci biologi, ale ty dalej to samo. idz do psychiatry... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach