Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pysia1436

Dlaczego egzaminator mi się tak dziwnie przyglądał? Chodzi o egzamin na prawo jazdy

Polecane posty

Na egzaminie z prawa jazdy byłam w mocnym stresie i na samym początku zapytałam egzaminatora czy mogę ściągnąć maseczkę. Oczywiście powiedział że nie. Następnie zrobiłam łuk za drugim razem ponieważ za pierwszym nie było płynności jazdy. Potem ruszyłam z ręcznego. I zapytałam egzaminatora czy wyjeżdżamy egzaminator odpowiedział że tak. W tym momencie rozjechałabym pieszego który przechodził (w wordzie w Rzeszowie jak się włącza do ruch jest jeszcze chodnik i ścieżka rowerowa ). Egzaminator powiedział że rozjechałabym tego pieszego natomiast ja (nie wiadomo dlaczego) powiedziałam że hamowałam. Prawda jest taka że nie hamowałam. Egzaminator odpowiedział że patrzę tam a tu nie widzę co się dzieje i kazał się przesiąść. Jak już wróciliśmy z powrotem to egzaminator powiedział że pod żadnym pozorem nie ustawiamy tak lusterek. Faktycznie lusterka były źle ustawione ponieważ nie było w nich widać boków pojazdu. Nie mam pojęcia dlaczego je w ten sposób ustawiłam. Na sam koniec egzaminator kazał mi zaczekać i dał arkusz a potem powiedział dziękuje na co ja odpowiedziałam dowidzenia i poszłam sobie.Gdy siedziałam w poczekalni po egzaminie to ten sam egzaminator gdy przechodził to zatrzymał się i patrzył się na mnie chyba z 3 minuty.