Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka22

Sytuacja w pracy

Polecane posty

Jestem mobbingowana  w pracy. Ostatnio szef wyśmiał mnie , ze nie rozumiem czegoś i jestem blondynką. Oczywiście po chwili okazało  się, ze nie ma racji i wyszedł on na glupka. Potem nawet się nie pożegnał. Obiecał mi umowe o pracę już pól roku temu, a nadal nie mam podpisanej zleceniówki nawet.  A jak we wrześniu ponowiłam temat to   powiedział od razu ze pewnie chce iśc na l4,  że bd musial urlop dac. Dostałam wczoraj propozycje pracy na umowe o prace, premie itp. Dzisiaj mam dac znac czy chce zacząc i mam mętlik.

20 minut temu, marinero napisał:

W zasadzie masz jasnosc  jak bedzie wygladac atmosfera w pracy .To ty decydujesz i nie licz ze ktos ci cos podpowie.

Jesli zalezy ci na kasie to mozna zacisnac zeby i nie wychylac sie 🙂 Jak wytrzymasz mobbing to OK  ale jesli nie!  to odmowilabym i zaczela szukac innego szefa! LOL Musisz zastanowic sie nad swoja kondycja ! 

Jesli chodzi o ta nową pracę to zagwarantowali mi umowe oraz wyzsza stawke niz tutaj.

21 minut temu, marinero napisał:

W zasadzie masz jasnosc  jak bedzie wygladac atmosfera w pracy .To ty decydujesz i nie licz ze ktos ci cos podpowie.

Jesli zalezy ci na kasie to mozna zacisnac zeby i nie wychylac sie 🙂 Jak wytrzymasz mobbing to OK  ale jesli nie!  to odmowilabym i zaczela szukac innego szefa! LOL Musisz zastanowic sie nad swoja kondycja ! 

W nowej umowa o pracę oczywiacie. Bo moj szef stwierdzil ze tylko stac go na zlecenie w obecnej firmie

1 minutę temu, marinero napisał:

Musisz sie  zastanowic co jest ciebie priorytetem: atmosfera czy kasa. Ja osobiscie uwazam ze kasa to podstawa , do niedogodnosci mozna sie zaadoptowac  ale ty mozesz miec inaczej ! 

W tej pracy co jestem nie ma ani dobrej atmosfery, zaoferowal mi tylko zlecenie. W nowej mam umowe, wieksza stawka plus umowe o prace , bylam na podpisaniu i spoko ludzie sie wydają. Konkretna szefowa .

3 minuty temu, marinero napisał:

To nad czym sie zastanawiasz ? kasa wyzsza ..to decydujace .. dla mnie ! LOL

Dziekuje za opinie

Ja piernicze, lepsza atmosfera, umowa o prace, wyzsze zarobki, a ona ma metlik, bo nie wie czy zostac w pracy bez kontraktu i Z szefem co Cie nie szanuje, dobrze rozumiem?! Lap nowa prace, bo zauwaza zes ameba I sie rozmysla...