Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 Jestem mobbingowana w pracy. Ostatnio szef wyśmiał mnie , ze nie rozumiem czegoś i jestem blondynką. Oczywiście po chwili okazało się, ze nie ma racji i wyszedł on na glupka. Potem nawet się nie pożegnał. Obiecał mi umowe o pracę już pól roku temu, a nadal nie mam podpisanej zleceniówki nawet. A jak we wrześniu ponowiłam temat to powiedział od razu ze pewnie chce iśc na l4, że bd musial urlop dac. Dostałam wczoraj propozycje pracy na umowe o prace, premie itp. Dzisiaj mam dac znac czy chce zacząc i mam mętlik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 20 minut temu, marinero napisał: W zasadzie masz jasnosc jak bedzie wygladac atmosfera w pracy .To ty decydujesz i nie licz ze ktos ci cos podpowie. Jesli zalezy ci na kasie to mozna zacisnac zeby i nie wychylac sie Jak wytrzymasz mobbing to OK ale jesli nie! to odmowilabym i zaczela szukac innego szefa! LOL Musisz zastanowic sie nad swoja kondycja ! Jesli chodzi o ta nową pracę to zagwarantowali mi umowe oraz wyzsza stawke niz tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 21 minut temu, marinero napisał: W zasadzie masz jasnosc jak bedzie wygladac atmosfera w pracy .To ty decydujesz i nie licz ze ktos ci cos podpowie. Jesli zalezy ci na kasie to mozna zacisnac zeby i nie wychylac sie Jak wytrzymasz mobbing to OK ale jesli nie! to odmowilabym i zaczela szukac innego szefa! LOL Musisz zastanowic sie nad swoja kondycja ! W nowej umowa o pracę oczywiacie. Bo moj szef stwierdzil ze tylko stac go na zlecenie w obecnej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 1 minutę temu, marinero napisał: Musisz sie zastanowic co jest ciebie priorytetem: atmosfera czy kasa. Ja osobiscie uwazam ze kasa to podstawa , do niedogodnosci mozna sie zaadoptowac ale ty mozesz miec inaczej ! W tej pracy co jestem nie ma ani dobrej atmosfery, zaoferowal mi tylko zlecenie. W nowej mam umowe, wieksza stawka plus umowe o prace , bylam na podpisaniu i spoko ludzie sie wydają. Konkretna szefowa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 3 minuty temu, marinero napisał: To nad czym sie zastanawiasz ? kasa wyzsza ..to decydujace .. dla mnie ! LOL Dziekuje za opinie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vedma 3367 Napisano Październik 16, 2021 Ja piernicze, lepsza atmosfera, umowa o prace, wyzsze zarobki, a ona ma metlik, bo nie wie czy zostac w pracy bez kontraktu i Z szefem co Cie nie szanuje, dobrze rozumiem?! Lap nowa prace, bo zauwaza zes ameba I sie rozmysla... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malutka22 2 Napisano Październik 16, 2021 Wlasnie takich ludzi mi trzeba zebym ogarnela dupe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach