bringy 1 Napisano Październik 18, 2021 Jakie fajne polecicie perfumy dla kobiety, która lubi takie mocno kobiece zapachy, raczej słodkie, ale nie mdłe? Szukam na prezent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
santos 0 Napisano Październik 19, 2021 Z własnego doświadczenia wiem, że nie jest łatwo wybrać komuś perfumy, bo jednak każdy ma swój gust. A wiesz może mniej więcej jakiej marki teraz używa perfumy? Albo nawet przejdzie się razem do sklepu i niech sama wybierze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Październik 22, 2021 Niestety nie ma takiej możliwości, ta osoba mieszka daleko i za 2 tygodnie jedziemy w odwiedzinach i już wtedy muszę mieć prezent. Poza tym to ma być niespodzianka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skinnny 0 Napisano Październik 27, 2021 HEJ! Może wiesz jakie wpadną w jej gusta? Lancome Idole - szyprowo – kwiatowe perfumy, nieco dziewczęce i zmysłowe. Moim zdaniem przepiękny zapach. Na aleperfumeria.pl są w promocji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bringy 1 Napisano Listopad 19, 2021 @skinnny - strzał w dziesiątkę! Obdarowana bardzo się z prezentu ucieszyła i zapach z tego co mówi nieziemski. Kupione w promocji, to jeszcze taniej wyszło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skinnny 0 Napisano Listopad 24, 2021 No to się cieszę, bo to jedne z moich ulubionych i wydaje mi się, że każdej kobiecie się spodobają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Małgośka* 409 Napisano Listopad 24, 2021 19 minut temu, skinnny napisał: No to się cieszę, bo to jedne z moich ulubionych i wydaje mi się, że każdej kobiecie się spodobają. Znam osoby, które ich wręcz nie znoszą Generalnie perfumy to bardzo ryzykowny prezent, dlatego tym bardziej fajnie, że trafiłaś w gusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilusia58 0 Napisano Styczeń 25, 2022 (edytowany) Ja perfumy zawsze kupuję w perfumerii AlePerfumeria. Zakupy u nich można robić stacjonarnie i online. Mają szeroki wybór perfum, więc wybór nie powinien być trudny (przynajmniej dla mnie nie jest). Edytowano Styczeń 25, 2022 przez Lilusia58 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dajnozaur67 0 Napisano Luty 16, 2022 Nie kupuję perfum przez internet. Jakoś nie ufam. Pójdę sobie do drogerii, popsikam parę razy i wtedy wiem czego chcę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skinnny 0 Napisano Luty 27, 2022 Dnia 24.11.2021 o 22:55, *Małgośka* napisał: Znam osoby, które ich wręcz nie znoszą Generalnie perfumy to bardzo ryzykowny prezent, dlatego tym bardziej fajnie, że trafiłaś w gusta Może i tak, ale jeśli znasz w miarę gust danej osoby to raczej taka sytuacja się nie zdarzy. Sama często dostaję w prezencie perfumy i dzięki temu odkrywam nowe zapachy. Są mniej lub bardziej przeze mnie lubiane, ale używam wszystkich" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach