JakTuZyc 0 Napisano Październik 19, 2021 Hejka, właśnie zaczęłam drugi miesiąc stosowania tabletek antykoncepcyjnych. Pierwszy miesiąc był nie do zarzucenia, czułam się idealnie a krwawienie nie bolało. Problem zaczął się przy drugim miesiącu, tabletki biorę równo o 18 a skutki uboczne zaczynają się z rana. Męczą mnie okropne nudności, nie mogę jeść z rana, brzuch pobolewa i bywa, że kręci się w głowie. I teraz pytanie czy odstawić je czy przecierpieć bo potem będzie okej i organizm się przyzwyczaić? Nie wiem co robić.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Solero 946 Napisano Październik 19, 2021 Lekarz pomoże, poradzi. Nie czekaj, dzwoń na tel alarmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Grudzień 14, 2021 nie każdej tabletki sprzyjają, jak człowiek ma się źle czuć, to nie ma sensu się męczyć; mi wystarcza sama mechaniczna antykoncepcja, używam diafragmy caya; wiadomo, dla każdego co innego może być lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach