Pola959595 5 Napisano Październik 23, 2021 (edytowany) 2 minuty temu, Lolka1975 napisał: Nie twoja kolezanka, a TY! Przeciez pisalas o tym tu na kafe. To po co teraz udajesz? Moja koleżanka. Moje małżeństwo też się rozpadło ( mąż koleżanki a mój maz) to przyjaciele. Tylko u mnie jest taka różnica ze ja meza nie zdradziłam. Znudziła mu się zabawa w rodzinę Edytowano Październik 23, 2021 przez Pola959595 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Październik 23, 2021 11 minut temu, Pola959595 napisał: Moja koleżanka. Moje małżeństwo też się rozpadło ( mąż koleżanki a mój maz) to przyjaciele. Tylko u mnie jest taka różnica ze ja meza nie zdradziłam. Znudziła mu się zabawa w rodzinę Haha, to poczytaj co pisalas w temacie "Czy to zdrada?..." Twoje slowa: Ale ja go zdradzilam z tamtym. Przyznałam się, wybaczyl, zrobił dziecko i uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola959595 5 Napisano Październik 23, 2021 1 minutę temu, WojciechBluBojler napisał: Sami widzicie, że wszystko może się znudzić ludziom. Nawet tam, gdzie nie było zdrady ani innych dramatów. Tamta była już jego narzeczoną a on ja zostawił bo usłyszał o zdradzie która go nie dotyczyła. Nie była z nim tydzień dwa tylko napewno parę lat a on przekreślil ja za takie coś. To widać naprawdę ją nie kochał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola959595 5 Napisano Październik 23, 2021 (edytowany) 4 minuty temu, Lolka1975 napisał: Haha, to poczytaj co pisalas w temacie "Czy to zdrada?..." Twoje slowa: Ale ja go zdradzilam z tamtym. Przyznałam się, wybaczyl, zrobił dziecko i uciekł Chodzi Ci o tamten temat? To jest o koleżance. Nasi mężowie postapili podobnie w niedługim odstępie czasu. Obaj się zabrali i poszli tylko ze ona go zdradziła Edytowano Październik 23, 2021 przez Pola959595 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola959595 5 Napisano Październik 23, 2021 8 minut temu, Lolka1975 napisał: Haha, to poczytaj co pisalas w temacie "Czy to zdrada?..." Twoje slowa: Ale ja go zdradzilam z tamtym. Przyznałam się, wybaczyl, zrobił dziecko i uciekł Zresztą na kafe można pisać różne tematy o sobie i nie o sobie. Nie będę się tłumaczyć wybacz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lolka1975 197 Napisano Październik 23, 2021 7 minut temu, Pola959595 napisał: Chodzi Ci o tamten temat? To jest o koleżance. Nasi mężowie postapili podobnie w niedługim odstępie czasu. Obaj się zabrali i poszli tylko ze ona go zdradziła Tak, tak, przez kilka stron piszesz, jaki to on byl super i jak dziala na ciebie samo jego imie. Juz przestan... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola959595 5 Napisano Październik 23, 2021 1 minutę temu, Lolka1975 napisał: Tak, tak, przez kilka stron piszesz, jaki to on byl super i jak dziala na ciebie samo jego imie. Juz przestan... Pisałam o koleżance tak jakby to ona pisała. Prosiła mnie o to. Ale chyba nie muszę się z tego tutaj spowiadac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Październik 23, 2021 Szczerze mowiac to nawet gdyby sie chcialo to trudno opowiedziec wszystko z przeszlosci ze szczegolami. Gdybym miala HIVa czy inne choroby to na pewno bym powiedziala, bo to jednak nie jest rzecz z przeszlosci tylko terazniejszosc, ktora na dodatek ma znaczacy wplyw na partnera. O zdradach w przeszlosci? Trudno mi powiedziec, o przeszlosci cos tam wspominamy czasem, ale tak naprawde nie ma to znaczenia ani zadne z nas sie szczegolnie tym nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnyjestem 66 Napisano Październik 24, 2021 W życiu zdradzacz się nie przyzna , dlaczego ? bo sam wie że to jest zło które się czyni w związku i nie ma tu tłumaczenia z dupy że .... . Jak jest zle to rozejść się a potem hulaj dusza piekła nie ma. W wielu przypadkach z czasem druga osoba dowiaduje się i wtedy jest ......(niezręczna cisza). Osobiście uważam że krótka informacja typu : ,,w poprzednim związku który okazał się pomyłką zdradziłam przed rozstaniem co bardzo żałuję bo mogłam poczekać do rozwodu zanim wchodzić w nowy związek" Tyle i aż tyle powinno usatysfakcjonować. Niestety niektórzy mają mroczną duszę i potem z hukiem są rozstania bo się okazało że pani się na studiach prostytuowała, że miał kilkunastu oficjalnych facetów nieraz na raz , że ...... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2827 Napisano Październik 24, 2021 2 godziny temu, normalnyjestem napisał: Niestety niektórzy mają mroczną duszę i potem z hukiem są rozstania bo się okazało że pani się na studiach prostytuowała, że miał kilkunastu oficjalnych facetów nieraz na raz , że ...... . Ale jak facet miał na studiach bogate życie etotyczne to w porządku, prawda? On tylko "zdobywał doswiadczenie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnyjestem 66 Napisano Październik 24, 2021 1 godzinę temu, Bimba napisał: Ale jak facet miał na studiach bogate życie etotyczne to w porządku, prawda? On tylko "zdobywał doswiadczenie" To samo dotyczy też facetów , najgorszym wyborem na męża jest bawidamek (erotoman) za którym szaleją inne. Taki związek na 100% się rozsypie i nie wierzcie w powiedząko = wyszumiał /miała się to już wystarczy. To się ma we krwi i ciągnie wilka do lasu a lisice do kurnika ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach