Mika.okkk 1 Napisano Październik 23, 2021 Witam nie jestem z chłopakiem już 9 miesięcy od 5 miesięcy jest w związku dalej utrzymujemy kontakt ostatnio na imprezie zostawiłam u niego telefon torebke i kiedy wróciłam po swoje rzeczy przejrzał mi zdjęcia wiadomości wszystko następnego dnia umówiłam się z kolegą ale przed tym spotkałam się z byłym i zaczął się drzeć że nie powinnam się z nim spotykać że to zły chłopak że on się martwi że widział moje wiadomości z nim gdy zostawiłam telefon i chciał ze mną jechać a jego dziewczyna była wtedy u niego dlaczego aż tak się martwi i chciał ze mną jechać skoro ma dziewczyne która była u niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
normalnyjestem 66 Napisano Październik 24, 2021 Nie da się zerwać zapomniec od razu więc jego zachowanie może nie w porządku w stosunku do aktualnej dziewczyny ale świadczy że martwi się o ciebie i nie chce twojej krzywdy. Ja bym poszukał raczej informacji o tym chłopaku bo może mieć rację chyba że lubisz bad bojów, piotrusiów panów , przemocowców itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mika.okkk 1 Napisano Październik 24, 2021 2 godziny temu, normalnyjestem napisał: Nie da się zerwać zapomniec od razu więc jego zachowanie może nie w porządku w stosunku do aktualnej dziewczyny ale świadczy że martwi się o ciebie i nie chce twojej krzywdy. Ja bym poszukał raczej informacji o tym chłopaku bo może mieć rację chyba że lubisz bad bojów, piotrusiów panów , przemocowców itp. W tym rzecz że on go nie zna nigdy na oczy go nie widział, myślałam że jego takie zachowanie świadczy o tym że mnie dalej kocha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach