Sylwuśka88 3 Napisano Październik 23, 2021 Podobno istnieje teoria że można zaplanować płeć dziecka. Przed owu niby szanse na dziewczynke, zaś w owu lub dzień po na chłopca. Czy któraś z Was próbowała i sprawdziło się? Mam dwóch synów i zapragnęłam córeczki współżycie było na trzy dni i dzień przed owu (bo ta mnie zaskoczyła szybciej niż zwykle). I teraz zastanawiam się czy mam szanse na córeczkę. Czy może jednak te plemniki sprzed trzech dni wytrwały i to jeden z nich jako pierwszy dostal się do komórki jajowej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia 7 Napisano Październik 23, 2021 1. ciąża - stosunek w dniu owulacji - dziewczynka, 2. ciąża - stosunek dzień przed owulacją - również dziewczynka Wydaje mi się, że planowanie płci sprawdza się w 50% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwuśka88 3 Napisano Październik 23, 2021 5 minut temu, Gość Kasia napisał: 1. ciąża - stosunek w dniu owulacji - dziewczynka, 2. ciąża - stosunek dzień przed owulacją - również dziewczynka Wydaje mi się, że planowanie płci sprawdza się w 50% Dajesz mi nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lavina 37 Napisano Październik 23, 2021 Stosunek 3 dni przed owu córcia. Stosunek 3 dni przed owu syn. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwuśka88 3 Napisano Październik 23, 2021 6 minut temu, Lavina napisał: Stosunek 3 dni przed owu córcia. Stosunek 3 dni przed owu syn. I to tyle teorii A natura działa jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwuśka88 3 Napisano Październik 24, 2021 Hallo, czy jest tu ktoś jeszcze? A może jakieś inne sposoby typu obrączka czy kalendarz chiński komuś się sprawdził? To tak z przymrużeniem oka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwuśka88 3 Napisano Październik 24, 2021 8 minut temu, Dobrosułka napisał: Mozna troche zwiekszyc szanse na dana plc, ale zaplanowac sie nie da. Sprawdz na internecie zasadowosc i kwasote pochwy. pH pochwy ma podobno na to wplyw wiec poczytaj i od razu podaja ci diete jak to zmienic. Jakkolwiek ostatecznie to i tak wyjdzie jak wyjdzie. U mnie już za późno na planowanie bo jestem w 7tc. Mam dwóch synów i próbowałam celowac w córkę. Współżycie trzy dni i dzień przed owu bo ta mnie zaskoczyła szybciej niż zwykle. Rano jeszcze test owu był negatywny A po południu dwie grube krechy i ból jajnika. Mam jednak nadzieję że będzie córeczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Październik 24, 2021 Kiedyś na przygotowaniu do życia w rodzinie nauczycielka mówiła nam że np chodzienie w obcisłych spodniach lub wzięcie gorącej kąpieli w wannie przez faceta przed stosunkiem zwiększa prawdopodobieństwo na to że będzie dziewczynka. W pewnej wsi niedaleko mnie jest taki przypadek że małżeństwo ma 7 dzieci i wszystkie dziewczynki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Październik 24, 2021 1 godzinę temu, Dobrosułka napisał: Goraca kapiel dla faceta to ogolnie zabija plemniki No tak, mniejsze szanse są wtedy na zapłodnienie ale podobno plemniki z których ma być chłopiec są większe i tym plemnikom gorąca kąpiel jeszcze bardziej szkodzi niż tym drugim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwuśka88 3 Napisano Październik 24, 2021 6 minut temu, kocur93 napisał: Kiedyś na przygotowaniu do życia w rodzinie nauczycielka mówiła nam że np chodzienie w obcisłych spodniach lub wzięcie gorącej kąpieli w wannie przez faceta przed stosunkiem zwiększa prawdopodobieństwo na to że będzie dziewczynka. W pewnej wsi niedaleko mnie jest taki przypadek że małżeństwo ma 7 dzieci i wszystkie dziewczynki . I pewnie z każda kolejna ciążą nadzieja na synka był 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kocur93 324 Napisano Październik 24, 2021 1 godzinę temu, Sylwuśka88 napisał: I pewnie z każda kolejna ciążą nadzieja na synka był Podobno tak. Próbował do skutku, ale w pewnym momencie zdał sobie sprawę że lepiej już odpuścić bo już bardzo ciasno w domu się zrobiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach