Dżasta1 0 Napisano Październik 27, 2021 Mam 164 cm, waga 60 kg, przytyłam 3 kg na biodrach i udach. Jakie ćwiczenia na biodra i uda. Czy w tym wieku ćwiczeniami można ujędrnić biodra i uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natalie88 0 Napisano Listopad 19, 2021 Wiesz co, nie podałaś wieku, ale wydaje mi się, że to nie problem. Dobierz odpowiedni zestaw ćwiczeń, albo poproś oto trenera personalnego i jakoś pójdzie. Zawsze możesz zdecydować się na zabieg. Ja tak zrobiłam i nie żałuje. Nie umiałam pozbyć się nadmiaru tkanki tłuszczowej z okolic kolan, więc zdecydowałam się na zabieg thermi tight, a robiłam go w klinice vesuna z Krakowa. Na zabieg zdecydowałam się jak trafiłam na tą stronę: https://modelowanie-twarzy-ciala.pl/ , na której wszystko jest opisane, jak to dokładnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżasta1 0 Napisano Grudzień 12, 2021 Wiek 46 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kowaledek39 0 Napisano Październik 13, 2022 Myślę, że w takim wieku warto iść do trenera personalnego, żeby się kontuzji nie nabawić. A w sumie to w każdym wieku się powinno iść! Jesteś z Warszawy? To polecam Ci z osobistego doświadczenia trening motoryczny, kojarzysz? Jak nie to możesz poczytać o nim na stronie kliniki Enel Sport. Sportowcy polubili to miejsce szczególnie, ale amatorzy też powinni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach