Gacek 0 Napisano Październik 31, 2021 Czy ktoś ogląda serial Nieobecni na player? Właśnie zaczynam i pierwszy odcinek mega dobrze zapowiada ten serial. Corocznie w Polsce znika bez śladu około 18 tys. ludzi. „Nieobecni” – inspirowani sprawami najgłośniejszych zaginięć w naszym kraju – to wciągające połączenie serialu obyczajowego z wątkiem śledczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Flanela 0 Napisano Styczeń 2, 2022 Nie widziałam, ale brzmi nieźle. Po długiej nieobecności Mila Gajda, ceniona i znana perfomerka oraz tancerka, przyjeżdża do rodzinnego Kasprowa na święta Bożego Narodzenia. To tutaj, w małym miasteczku mieszkają jej najbliżsi – Marcin, Dorota i Olek Gajdowie. Szanowana i lubiana przez wszystkich rodzina…Kiedy Mila dociera do domu, zastaje okruszki na talerzach, zimną herbatę w kubkach, karpia pływającego w wannie i rozpoczęte przygotowania do świąt. Brakuje jednak najważniejszego – rodziców i brata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Channel 148 Napisano Styczeń 6, 2022 Ja oglądałam! Polecam! Bardzo ciekawy serial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gacek 0 Napisano Styczeń 30, 2022 Oglądam i jestem pod wrażeniem. W ogóle ostatnio bardzo dużo seriali na player mi się podoba. Poza Nieobecni oglądam też Chyłke i teraz najnowszy serial player Behawiorystę. Wszystkie są genialne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach