Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudiax21

Ujemna beta HCG a ciąża

Polecane posty

Czy zdążyło się komuś ze był w ciazy a beta hcg wyszla 1>? Robilam badania 5 dni przed miesiączka, wraz z mężem staramy się o dzidziusia, w dni płodne były przytulanki codziennie/co dwa dni przez 8dni. Myślę że beta na tym etapie choc troche by się ruszyła? Okres za 3 dni..

W ciążę nie zachodzi się od przytulania😉

A tak bardziej serio to że uprawialiście seks nie oznacza że zaszłaś. Poczekaj spokojnie jeszcze parę dni i jak okres się nie pojawi wtedy zrób test czy tam badanie beta hcg. 

1 godzinę temu, klaudiax21 napisał:

Czy zdążyło się komuś ze był w ciazy a beta hcg wyszla 1>? Robilam badania 5 dni przed miesiączka, wraz z mężem staramy się o dzidziusia, w dni płodne były przytulanki codziennie/co dwa dni przez 8dni. Myślę że beta na tym etapie choc troche by się ruszyła? Okres za 3 dni..

Betę powinnaś zrobić w dniu miesiączki. Wtedy będzie wiarygodna. 

Przykro mi ale od przytulanek w ciaze sie nie zachodzi. Jak sie uprawia seks to jest szansa ale inaczej juz nie. Bete sie robi w dniu miesiaczki,nie wczesniej.

Starania o dziecko to nie wyscigi. Nie zajdziesz w tym cyklu to zajdziesz w kolejnym, lub jezzcze ktoryms z kolejnych. Zwlaszcza jak zrezygnujecie z przytulanek na rzecz seksu. 😉

1 godzinę temu, AgsAgsAgs napisał:

Przykro mi ale od przytulanek w ciaze sie nie zachodzi. Jak sie uprawia seks to jest szansa ale inaczej juz nie. Bete sie robi w dniu miesiaczki,nie wczesniej.

Starania o dziecko to nie wyscigi. Nie zajdziesz w tym cyklu to zajdziesz w kolejnym, lub jezzcze ktoryms z kolejnych. Zwlaszcza jak zrezygnujecie z przytulanek na rzecz seksu. 😉

Pisząc przytulanki mialam na myśli seks. 🥱🤦‍♀️

31 minut temu, klaudiax21 napisał:

Pisząc przytulanki mialam na myśli seks. 🥱🤦‍♀️

Domyslam się. Zwyczajnie, zawsze mnie bawi jak dorosli ludzie ktorzy uwazaja sie za na tyle dojrzalych by starac sie o dziecko, uzywaja eufemizmow by pisac o seksie lub, jeszcze lepiej, ze chca miec dzidzie, dzidziusia itd. Wybacz, mam z tego ubaw.

24 minuty temu, AgsAgsAgs napisał:

Domyslam się. Zwyczajnie, zawsze mnie bawi jak dorosli ludzie ktorzy uwazaja sie za na tyle dojrzalych by starac sie o dziecko, uzywaja eufemizmow by pisac o seksie lub, jeszcze lepiej, ze chca miec dzidzie, dzidziusia itd. Wybacz, mam z tego ubaw.

Dokładnie, mam tak samo🙂

23 minuty temu, Annn2020 napisał:

Dokładnie, mam tak samo🙂

Oczywiście, każdy ma prawe mieć swoje zdanie, lubić pewne rzeczy, pewnych nie lubić, każdego bawia inne rzeczy.