Prostowserce 0 Napisano Listopad 11, 2021 Witam,nie wiem po co to pisze,chyba poprostu muszę komuś powiedzieć... Kilka godzin temu moje życie straciło sens...stracilo w momencie gdy przypadkiem przeczytałem maile mojej żony. Maile z fundacją woman helps woman czy jakoś tak,wynika z nich że potajemnie dokonała aborcji. Normalnie nie wiem co zrobić,jak z nią rozmawiać,czy wogole rozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nidka 3 Napisano Listopad 15, 2021 oczywiscie ze rozmawiac! to sa bardzo powazne decyzje, ktore kazda para powinna podejmowac razem... bez przymusu, ale z wyslychaniem obu stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Listopad 26, 2021 może jakaś jej koleżanka przerwała ciążę, ale ona pisze żeby to sprawdzić i jej pomóc. Nie naskakuj na żonę, tylko na spokojnie rozmowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina :) 7 Napisano Listopad 28, 2021 (edytowany) Witam, Bardzo Panu współczuje z powodu Pana straty. Koniecznie musicie porozmawiać, to bardzo ważne, ale dobrze by było żeby nie była to rozmowa w emocjach, pełna oskarżeń. Może Pan skontaktować się z grupami wsparcia rodziców po stracie i tam z kimś porozmawiać np.Winnica Racheli są na fb. W razie potrzeby proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie! Dnia 11.11.2021 o 17:47, Prostowserce napisał: Witam,nie wiem po co to pisze,chyba poprostu muszę komuś powiedzieć... Kilka godzin temu moje życie straciło sens...stracilo w momencie gdy przypadkiem przeczytałem maile mojej żony. Maile z fundacją woman helps woman czy jakoś tak,wynika z nich że potajemnie dokonała aborcji. Normalnie nie wiem co zrobić,jak z nią rozmawiać,czy wogole rozmawiać? Edytowano Listopad 28, 2021 przez Karolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach