Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brylantova2002

Plamienie i temperatura

Polecane posty

Witam,

moje cykle trwają 30 dni. Ostatnia miesiączka była 04.11 i trwala 6 dni. 
Od wczoraj mam podwyższona temperaturę : 37.3 i katar. Objawy przeziębienia. Jednak będąc w toalecie zauważyłam mała domieszkę krwi na papierze. Dodam ze staramy się o dziecko z narzeczonym. Czy może być to ciąża? Dziś jest 10dzien cyklu 

Wątpię aby ro była ciąża, bo musiałaby być z poprzedniego cyklu, a skoro miałaś okres to raczej nic z tego. W tej chwili jesteś przed owulacją, wiec ciąża z tego cyklu jest nie możliwa. Plamienia sródcykliczne się zdarzają, powodem mogą być hormony lub np owulacja

1 godzinę temu, Moni.B88 napisał:

Wątpię aby ro była ciąża, bo musiałaby być z poprzedniego cyklu, a skoro miałaś okres to raczej nic z tego. W tej chwili jesteś przed owulacją, wiec ciąża z tego cyklu jest nie możliwa. Plamienia sródcykliczne się zdarzają, powodem mogą być hormony lub np owulacja

Owulacje mam dopiero za 9 dni wg kalendarzyka, aczkolwiek jest to możliwe ze są to objawy owulacji która wystąpiła teraz w wyniku przeziębienia?

Kalendarzyk to tylko czysta statystyka. Jeśli staracie się o dziecko, to lepiej przestań patrzeć na te wyliczenia. Cykl jest podatny na różne rzeczy, przeziębienie, stres, podróże, leki. Różne rzeczy się dzieją w organizmie i owulacja może być wcześniej, może być później, może nie być jej wcale. Organizm to nie zegarek ani statystyka