Primavera 0 Napisano Listopad 13, 2021 Witam,mam taki problem a mianowicie zażywam tabletki antykoncepcyjne Atywia daily od 6-7 miesięcy. Teraz biorę tabletki z hormonami a "chyba" dostałam okres cztery dni temu lecz napierw było plamienie a teraz normalna krew jak podczas okresu. Nie wiem czy wcześniej mi się tak zdazylo bo zazwyczaj miesiączkę dostawałam na 2-3 tabletce placebo a dzisiaj mam ostatnią z hormonami a od jutra powinnam zacząć placebo. I teraz nie wiem czy mam się martwić i normalnie jutro zacząć placebo? Proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Listopad 16, 2021 Możesz w tej sytuacji pominąć placebo i zacząć kolejne opakowanie. Nie zaszkodzi też w tym cyklu zabezpieczanie się dodatkowo, proponuję błonę dopochwową Caya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Primavera 0 Napisano Listopad 17, 2021 Nie wiedziałam co robić i w niedzielę zaczęłam brać normalnie placebo. Co w takim wypadku ? Miesiączkę nadal mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Listopad 17, 2021 26 minut temu, Primavera napisał: Nie wiedziałam co robić i w niedzielę zaczęłam brać normalnie placebo. Co w takim wypadku ? Miesiączkę nadal mam. Skonsultować się z ginekologiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Listopad 23, 2021 Ja bym brala normalnie, po paru miesiacach powinno sie wyregulowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach