Koniczynka85 2 Napisano Listopad 14, 2021 Oddam 2 opakowania tabletek Liberelle.Ktos potrzebuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka 2 Napisano Listopad 26, 2021 U mnie tabletki się nie sprawdziły... Po pewnym czasie przekonałam się do kontroli cyklu na komputerze cyklu, cyclotest MyWay mam. Wiadomo w dni płodne musi być jakieś zabezpieczenie barierowe, ale przynajmniej nie wpływa nic negatywnie na moje zdrowie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Luty 28, 2023 Można robić zapisy cyklu np. za pomocą termometru owulacyjnego mySense i w dni płodne mechaniczne zapezpieczenie stosować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Marzec 16, 2023 27 minut temu, marcelinalisiewicz napisał: możesz coś więcej powiedziec o termometrze mySense? Chyba jednak coś o.nim wiesz, skoro w innym temacie twierdzisz, że używasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach