Marti777 0 Napisano Listopad 19, 2021 Siemka, zbliżają się święta Bożego narodzenia i nasuwa mi się pytanie. Czy dziwnie będzie jak dam koledze prezent którego poznałam na apce i znam się z nim od 3 miesięcy, nigdy się z nim nie widziałam, piszemy praktycznie codziennie. I w tym właśnie czasie chce się z nim spotkać. A nie chce wyjść na dziwną, że daje mu prezent itp. Jak by to powiedzieć chłopak cierpi na depresje a ja jako koleżanka chce mu poprawić humor oraz pocieszyć. Czy to będzie odpowiednie? Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 1990 Napisano Listopad 19, 2021 Jeśli chodzi o rozweselenie i prezent nie jest zobowiązujący, jeśli to jakaś drobnostka to nie widzę w tym niczego złego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Małgorzata Pawłowska 0 Napisano Grudzień 2, 2021 A co z prezentem dla chłopaka, pomyślałam sobie że zrobię coś nietypowego i zabiorę mojego chłopaka na strzelnicę magnum co myślicie dobry pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach