Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Czy mogę być w ciąży jak ja byłam naga a chłopak mial tylko majtki? wkładał mi od tylu "na pieska" i mial te majtki mokre i w międzyczasie robił mi palcówkę tez.. pewnie mial mokre bo się spuścił…

boje się mocno bo mam twardy brzuch i piersi twarde i większe 

Raczej NIE...A w grudniu idz do Ginekologa :) jesli masz Watpliwosci.

15 minut temu, Dr.Who napisał:

Co tobie wkładał ,,na pieska "od tyłu"?Kiełbasę?

no to co sie wklada tylko w bokserkach..

12 minut temu, Dr.Who napisał:

Włożył tobie zafajdane bokserki?

stymowaliśmy seks, ja naga on w bokserkach no i w tych bokserkach jak był wkładał mi swojego w moja naga pochwe i doszedł i robil palcówkę.. nie wiem czy tak się da zajść czy nie dlatego pisze z tym problemem tutaj..

Jesteś w ciąży. Umów się do lekarza. Pewnie plemniki przeszły przez bokserski. To naprawdę cwane bestie - wiedzą jak się dostać, nawet przez dresy! W szczególności, gdy są wilgotne. To jak rybka w wodzie - płyną z prądem. 

8 godzin temu, Migotka95 napisał:

Jesteś w ciąży. Umów się do lekarza. Pewnie plemniki przeszły przez bokserski. To naprawdę cwane bestie - wiedzą jak się dostać, nawet przez dresy! W szczególności, gdy są wilgotne. To jak rybka w wodzie - płyną z prądem. 

naprawde sie boje i to nie troll… pobolewa/kluje mnie dzis podbrzusze i zauwazylam ciagnacy sluz z domieszka krwi a do okresu jeszcze 14 dni… 

😞