Kroki 8 Napisano Listopad 28, 2021 Chce ktoś zobaczyć zdj mojej dziewczyny?? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pjoter 9 Napisano Listopad 28, 2021 16 minut temu, Kroki napisał: Chce ktoś zobaczyć zdj mojej dziewczyny?? Chętnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mistrzerotyki 479 Napisano Listopad 28, 2021 44 minuty temu, Kroki napisał: Chce ktoś zobaczyć zdj mojej dziewczyny?? Zamiast pytać jak sie chcesz pochwalic to wstaw zdjecia i poczekaj az sie ludziska wypowiedzą. Tak to pytasz czy chcemy zobaczyć dziewczynę o której nic a nic nie wiemy. Z ciekawosci na każdą wszyscy zerkną, wiec samo pytanie jest conajmniej bez sensu. Chyba ze masz na myśli jakieś specjalne zdjecia, ale wtedy by i tak wypadalo zacząć od poglądowhch by wiedzieć czy chce się zobaczyć coś wiecej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Listopad 28, 2021 1 godzinę temu, Kroki napisał: Chce ktoś zobaczyć zdj mojej dziewczyny?? A ona wie, że chwalisz się jej zdjęciami?Niech założy tu konto i sama rozsyła jeßli chce. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poetka Napisano Listopad 29, 2021 Dnia 28.11.2021 o 12:30, Kroki napisał: Chce ktoś zobaczyć zdj mojej dziewczyny?? To ktoś się dał złapać na te posty o zabawie du.pką faceta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach