Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Lisis

Zakochana w zonatym koldze z pracy

Polecane posty

Czesc wam wszystkim. Mam strasznego dola i bardzo potrzebuje rad. Od paru miesiecy jestem zakochana w koldze z pracy ale on ma zone i dzieci. Na samym poczatku przez jakis czas ze mna flirtowal a ja myslalam ze jest wolny. W tym czasie sie w nim zakochalam. Niedawno powiedzial mi ze ma zone i dzieci i ze lepiej jak wiem. Chociaz ja sie sama juz wczesniej domyslalam. On juz pare razy pytal o spotkanie ale ja odmowilam. O uczucia mu raczej nie chodzi tylko o seks. On jest chyba niedojrzaly i niedostepny emocjonalnie. Zachowuje sie troche jak dzikus ale jest slodki i bardzo przystojny. W pracy ciagle sie na mnie patrzy i posyla mi calusy. Ja natomiast coraz bardziej za nim tesknie. Juz wielokrotnie wyobrazalam sobie nas razem. Chocby tylko romans. Ale caly czas mnie cos powstrzymuje. Wiem ze zle by sie przy tym czula. Myslalam juz zeby potraktowac to jako zabawe i wstrzymac uczucia ale sama nie wiem. Ja czuje sie bardzo samotna i brakuje mi bliskosci chyba dlatego mnie tak do niego ciagnie. Samej ciezko mi jest znalezc faceta bo jestem nie smiala i czesto depresyjna. Jest mi bardzo ciezko. Prosze pomozcie mi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować