Gość Nikt Nijaki Napisano Grudzień 10, 2021 Nowy temat, stary zablokowano, niewiadomo czemu Forum dla wszystkich fanów Barw Szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Marzec 17, 2023 9 godzin temu, Marta1990 napisał: Katarzyna Glinka ma guza piersi. Na szczęście okazał się łagodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Październik 25, 2023 A dziadkowie młodych Pyrków zostali uśmierceni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molata 2 Napisano Lipiec 16, 2024 A ja dokładnie wczoraj obejrzałam ostatni odcinek ostatniego sezonu. . Oglądam ten serial od początku, szok, nigdy tak długo żadnego nie oglądałam. I nadal mnie ten serial interesuje! Bardzo mi się podobał ostatnio wątek nawrotu choroby Malwiny, świetnie zagrany przez tę aktorke. Emilka też jest świetna, bo Emil i Ksawery są dla mnie sztuczni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molata 2 Napisano Lipiec 16, 2024 A para Małgorzata i Jerzy, to w ogóle rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszsza 1 Napisano Październik 25, 2024 ktoś to jeszcze ogląda? chyba tak samo jak czyta to forum... w sumie z nudów można robić szalone rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 7 Napisano Październik 28, 2024 to jeszcze istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molly_00 210 Napisano Kwiecień 1, 2025 Nie oglądałam z 3 lata tego serialu i teraz trudno się połapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach