Gość Nikt Nijaki Napisano Grudzień 10, 2021 Nowy temat, stary zablokowano, niewiadomo czemu Forum dla wszystkich fanów Barw Szczęścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Grudzień 10, 2021 3 minuty temu, Nikt Nijaki napisał: Nowy temat, stary zablokowano, niewiadomo czemu Forum dla wszystkich fanów Barw Szczęścia. Też niedawno założyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Styczeń 19, 2022 Barwy Szczęścia są nominowana do telekamery w kategorii serial 25 lecia, a Katarzyna Zielińska w kategorii aktorka 25-lecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Marzec 16, 2023 Katarzyna Glinka ma guza piersi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Marzec 17, 2023 9 godzin temu, Marta1990 napisał: Katarzyna Glinka ma guza piersi. Na szczęście okazał się łagodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Marzec 17, 2023 4 godziny temu, Mala napisał: Na szczęście okazał się łagodny. Nie każdy guz ma charakter nowotworu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Marzec 28, 2023 Największą oglądalność serial miał w 3 sezonie 4,76 mln, z 13 sezonu brakuje danych, a zeszły sezon to tylko 1,81 mln. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Kwiecień 25, 2023 W 2825 odcinku będzie informacja o śmierci Stefana Górki granego przez Krzysztofa Kiersznowskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Maj 22, 2023 2 czerwca ostatni odcinek sezonu 2830 czyli za rok 3000 odcinek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Październik 25, 2023 Po ponad roku od śmierci aktora uśmiercono postać graną przez Kazimierza Mazura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mala 5 Napisano Październik 25, 2023 A dziadkowie młodych Pyrków zostali uśmierceni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano Październik 31, 2023 Światełko pamięci dla aktorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 11 Maj Wczoraj wyemitowano 3000 odcinek, a sezon zakończy się 28 maja na 3012 odcinku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 29 Maj Jednak sezon zakończy się 7 czerwca,ale jutro nie ma odcinka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molata 2 Napisano 16 Lipiec A ja dokładnie wczoraj obejrzałam ostatni odcinek ostatniego sezonu. . Oglądam ten serial od początku, szok, nigdy tak długo żadnego nie oglądałam. I nadal mnie ten serial interesuje! Bardzo mi się podobał ostatnio wątek nawrotu choroby Malwiny, świetnie zagrany przez tę aktorke. Emilka też jest świetna, bo Emil i Ksawery są dla mnie sztuczni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Molata 2 Napisano 16 Lipiec A para Małgorzata i Jerzy, to w ogóle rewelacja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 10 Sierpień 2 września nowy sezon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 23 Październik Dnia 25.10.2023 o 20:05, Mala napisał: A dziadkowie młodych Pyrków zostali uśmierceni? Właśnie we wczorajszym odcinku ich uśmiercono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myszsza 1 Napisano 25 Październik ktoś to jeszcze ogląda? chyba tak samo jak czyta to forum... w sumie z nudów można robić szalone rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trevor Berbick 6 Napisano 28 Październik to jeszcze istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta1990 26 Napisano 1 Listopad Światełko pamięci dla aktorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach