anna.walkowska 0 Napisano Grudzień 17, 2021 Dziewczyny, czy podajecie dzieciom tran? Ja od jakiegoś roku podaję, ale ostatnio koleżanka mi powiedziała, że może mieć zły wpływ za organizm dziecka. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 17, 2021 Nigdy nie podawałam tranu. Zły wpływ moze mieć przedawkowanie czegokolwiek (ostatnio czytalsm o przedawkowaniu wody )ale podawanie witamin wg zaleceń nie zaszkodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AgsAgsAgs 768 Napisano Grudzień 17, 2021 Moje dzieci dostaja. Dedykowany dzieciom, w dawce dla nich przeznaczonej. Nie ma mozliwosci by doszlo do przedawkowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel.jaskolowski 0 Napisano Grudzień 20, 2021 Żona daje truskawkowy synom. Mało chorują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel.jaskolowski 0 Napisano Grudzień 20, 2021 Dnia 17.12.2021 o 14:23, KateZRzeszowa napisał: Nigdy nie podawałam tranu. Zły wpływ moze mieć przedawkowanie czegokolwiek (ostatnio czytalsm o przedawkowaniu wody )ale podawanie witamin wg zaleceń nie zaszkodzi. Wodę da się przedawkować? I co wtedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Grudzień 20, 2021 28 minut temu, pawel.jaskolowski napisał: Wodę da się przedawkować? I co wtedy? No właśnie:D z mojej logiki wynikało że utonięcie. A z logiki specjalistów z internetu- zatrucie h2o. Tak więc uważam,że nie ma potrzeby zbyt głęboko kopać w tematy szkodliwości i skutków ubocznych,bo twórcy artykułów w necie uciekają się często do skrajności na granicy s-f. Bez specjalistycznej wiedzy w temacie jesteśmy tylko amatorami naćpanymi wiedza z internetu i zwykle ta wiedza musi być dobrze przeanalizowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel.jaskolowski 0 Napisano Styczeń 5, 2022 Dnia 20.12.2021 o 11:09, KateZRzeszowa napisał: No właśnie:D z mojej logiki wynikało że utonięcie. A z logiki specjalistów z internetu- zatrucie h2o. Tak więc uważam,że nie ma potrzeby zbyt głęboko kopać w tematy szkodliwości i skutków ubocznych,bo twórcy artykułów w necie uciekają się często do skrajności na granicy s-f. Bez specjalistycznej wiedzy w temacie jesteśmy tylko amatorami naćpanymi wiedza z internetu i zwykle ta wiedza musi być dobrze przeanalizowana. Wszystko w umiarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach