Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
shreder221

Psychoterapia cbt/dbt w wawie

Polecane posty

Cze艣膰 by艂em u psychiatry kt贸ry zaleci艂 psychoterapi臋 w nurtach:聽

CBT(poznawczo behawioralna) i DBT (Dialektyczno behawioralna).

Znacie jakich艣 dobrych psychoterapeut贸w prowadz膮cych terapie w tych nurtach w Warszawie?聽 Mo偶e by膰 na NFZ (mam skierowanie ale terminy kosmiczne). Mo偶e by膰 p艂atnie bo chyba nie mam innego wyj艣cia by przynajmniej przez jaki艣 czas p贸j艣膰 p艂atnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

Witaj聽馃槂

mog臋 serdecznie poleci膰 centrum terapii Dialog (maj膮 kilka oddzia艂贸w w Warszawie), sam chodz臋 i do terapeuty i psychiatry w艂a艣nie tam. Je艣li chodzi o terapeut臋聽to zwr贸膰 uwag臋 czy to jest terapeuta certyfikowany (poradzi艂 mi to m贸j lekarz). Przy doborze terapeuty w tej przychodni pomaga doradca. Po wype艂nieniu formularzu, w kt贸rym opisujesz sw贸j problem i oczekiwania co do terapeuty, doradca proponuje ci kilku. Ceny za wizyt臋 si臋 r贸偶ni膮, ja u certyfikowanego terapeuty p艂ac臋 170 z艂 za wizyt臋 (1 raz w tygodniu).

Kolejna sprawa to po prostu terapeuta musi ci odpowiada膰. O tym czy zaufasz tej osobie i otworzysz si臋 przed ni膮 mo偶na si臋 przekona膰 tylko osobi艣cie z ni膮 rozmawiaj膮c.聽

Na terapi臋 w nurcie poznawczo-behawioralnym chodz臋 od kilku miesi臋cy, w moim przypadku jest skuteczna, widz臋 ju偶 po sobie du偶膮 zmian臋 je艣li chodzi o nastawienie do samego siebie, swoich my艣li, a przez to r贸wnie偶 do innych. Je艣li masz wi臋cej pyta艅, ch臋tnie odpowiem.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋