Krzychu 11 0 Napisano Styczeń 6, 2022 Witam! Kilka tygodni temu bawiłem się z moją partnerką.. Nie uprawialismy stosunku, tylko takie pieszczotliwe zabawy, lecz mój członek kilka razy dotykał jej miejsc intymnych, nie spuściłem się więc spermy jak tako nie było. Był tylko ten "preejakulat". Była w tym czasie prawdopodobnie podczas dni płodnych.. Spóźnia jej się teraz kilka dni okres i się martwimy że mogło do czegoś dojść.. Co wy sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 6, 2022 4 minuty temu, Krzychu 11 napisał: Witam! Kilka tygodni temu bawiłem się z moją partnerką.. Nie uprawialismy stosunku, tylko takie pieszczotliwe zabawy, lecz mój członek kilka razy dotykał jej miejsc intymnych, nie spuściłem się więc spermy jak tako nie było. Był tylko ten "preejakulat". Była w tym czasie prawdopodobnie podczas dni płodnych.. Spóźnia jej się teraz kilka dni okres i się martwimy że mogło do czegoś dojść.. Co wy sądzicie? Bliźniaki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzychu 11 0 Napisano Styczeń 6, 2022 Pytam się poważnie.. Za zbędne komentarze podziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 6, 2022 1 godzinę temu, Krzychu 11 napisał: Pytam się poważnie.. Za zbędne komentarze podziękuję No ale skąd my mamy wiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 6, 2022 3 godziny temu, Krzychu 11 napisał: Pytam się poważnie.. Za zbędne komentarze podziękuję Dlaczego partnerka nie zrobiła testu? Szanse na ciąże w pełnym stosunku w dni płodne to 30% więc takie wasze zabawy to 1% zresztą nie każdy mężczyzna w preejakulacie plemniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach