Wewe 0 Napisano Styczeń 6, 2022 Jakiś czas temu odszedłem z pracy, umowa na czas stały lekka ale słabo płatna. Poszedłem do nowej, w której zarobki większe ale moje poczucie i osobowość nie może się tam odnaleźć. Bardzo mnie to męczy. Czy dać sobie szanse i spróbować czy szukać czegoś nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 8, 2022 Ja bym poczekała - rekruterzy kiepsko patrzą na częste zmiany pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Styczeń 10, 2022 Dnia 6.01.2022 o 20:09, Wewe napisał: Jakiś czas temu odszedłem z pracy, umowa na czas stały lekka ale słabo płatna. Poszedłem do nowej, w której zarobki większe ale moje poczucie i osobowość nie może się tam odnaleźć. Bardzo mnie to męczy. Czy dać sobie szanse i spróbować czy szukać czegoś nowego. Zależy czy będziesz potrafił obronić swoją decyzję na rozmowie rekrutacyjnej. No i czy mieszkasz w dużym mieście gdzie jest sporo wolnych etatów i ludzie dosyć często zmieniają pracę. Jeśli z obecnej pracy wyniesiesz jakieś konkretne umiejętności- zostań trochę i przy następnym szukaniu pracy zawołasz więcej kasy. Jeśli nie wyniesiesz nic- zmieniaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach