Lisis 0 Napisano Styczeń 8, 2022 Jakis czas temu pracownik restauracji w ktorej od czasu do czasu jadam z mama dal mi swój numer telefonu i zapytał czy kogos szukam. Jak mu napisalam to mnie olewal i zwodzil. Ja nie rozumiem tego. Jesli stracil zainteresowanie mogl to przecierz mi dac w inny sposob do zrozumienia. Ale on udawal ze chce sie ze mna spotkac a pozniej mnie ignorowal. On zna mnie i moja mame. Jak mozna tak postąpic ze stalym klientem. Co wy na to? Zerwalam z nim kontakt prywantny ale zastanawiam sie czy wogole tam powinnam jeszcze chodzic jesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bimba 2828 Napisano Styczeń 8, 2022 Nue powinnaś tam jeść, on może napluć ci do zupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lisis 0 Napisano Styczeń 8, 2022 (edytowany) 1 minutę temu, Bimba napisał: Nue powinnaś tam jeść, on może napluć ci do zupy Ale ja mu nic nie zrobilam a ta restauracja jest moją ulubiona od lat Edytowano Styczeń 8, 2022 przez Lisis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siedem 99 Napisano Styczeń 8, 2022 Znalazł inną. Za długo główkowałaś co mu napisać a faceci są w gorącej wodzie kąpani. Przepadło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach