Monika84# 0 Napisano Styczeń 10, 2022 Cześć Dziewczyny, Od dłuższego czasu staram się bezskutecznie o dziecko. Pojutrze wreszcie po długim leczeniu będę prawdopodobnie owulać i mam szanse zajść w upragnioną ciążę. Natomiast nieświadoma konsekwencji byłam 5 stycznia na zabiegu retix C i zastanawiam się w stresie, czy to może mieć wpływ na przyszły płód. Czy miałyście podobne doświadczenie czy znacie kogoś kto wykonywał zabieg na początku ciąży? Proszę o informację. Pozdrawiam, Monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 10, 2022 3 godziny temu, Monika84# napisał: Cześć Dziewczyny, Od dłuższego czasu staram się bezskutecznie o dziecko. Pojutrze wreszcie po długim leczeniu będę prawdopodobnie owulać i mam szanse zajść w upragnioną ciążę. Natomiast nieświadoma konsekwencji byłam 5 stycznia na zabiegu retix C i zastanawiam się w stresie, czy to może mieć wpływ na przyszły płód. Czy miałyście podobne doświadczenie czy znacie kogoś kto wykonywał zabieg na początku ciąży? Proszę o informację. Pozdrawiam, Monika Jakim cudem na płód ma mieć wpływ zabieg który zrobiłaś jeszcze PRZED owulacją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika84# 0 Napisano Styczeń 10, 2022 Retinol ponoć może wchłaniać się do krwioobiegu i ileś czasu się utrzymuje we krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 10, 2022 4 godziny temu, Monika84# napisał: Cześć Dziewczyny, Od dłuższego czasu staram się bezskutecznie o dziecko. Pojutrze wreszcie po długim leczeniu będę prawdopodobnie owulać i mam szanse zajść w upragnioną ciążę. Natomiast nieświadoma konsekwencji byłam 5 stycznia na zabiegu retix C i zastanawiam się w stresie, czy to może mieć wpływ na przyszły płód. Czy miałyście podobne doświadczenie czy znacie kogoś kto wykonywał zabieg na początku ciąży? Proszę o informację. Pozdrawiam, Monika Po 1 owulacja nie daje 100% szansy na ciąże. Ale jeśli masz obawy, ze ewentualnie może to w jakikolwiek zaszkodzić po prostu się wstrzymaj ten jeden miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika84# 0 Napisano Styczeń 10, 2022 3 minuty temu, Migotka95 napisał: Po 1 owulacja nie daje 100% szansy na ciąże. Ale jeśli masz obawy, ze ewentualnie może to w jakikolwiek zaszkodzić po prostu się wstrzymaj ten jeden miesiąc. Wiem, ale nie owulowałam od kilku miesięcy, więc to ogromna szansa, którą że swojej winy mogę zaprzepaścić. Nie chciałabym też rezygnować z takiej szansy jeżeli faktycznie zabieg na krótko przed owulacją nie ma większego znaczenia. Trudno mi to samej ocenić. Kolejna stymulowana lekami owulacja może nie przyjść szybko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 10, 2022 1 minutę temu, Monika84# napisał: Wiem, ale nie owulowałam od kilku miesięcy, więc to ogromna szansa, którą że swojej winy mogę zaprzepaścić. Nie chciałabym też rezygnować z takiej szansy jeżeli faktycznie zabieg na krótko przed owulacją nie ma większego znaczenia. Trudno mi to samej ocenić. Kolejna stymulowana lekami owulacja może nie przyjść szybko... Ja jestem stymulowana lekami od 3 miesięcy. Owulacja się pojawia, ciąży brak. Więc to nie reguła. Ja bym jednak dla pewności i właśnie spokoju odczekała miesiąc. Albo zapytaj się w salonie gdzie wykonywałaś zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 10, 2022 No ale jak Cię to martwi to nie najlepiej jak zapytasz o to może lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach