Xnellyx 0 Napisano Styczeń 10, 2022 Cześć dziewczyny. Ostatnio podczas okresu uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem. On zaraz przed orgazmem wyszedł ze mnie, ale przez dosłownie sekundę podczas wytrysku był bardzo blisko wejścia do pochwy, ale nie w środku . Czy jest możliwość zajscia w ciążę? Bardzo proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Styczeń 10, 2022 20 minut temu, Xnellyx napisał: Cześć dziewczyny. Ostatnio podczas okresu uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem. On zaraz przed orgazmem wyszedł ze mnie, ale przez dosłownie sekundę podczas wytrysku był bardzo blisko wejścia do pochwy, ale nie w środku . Czy jest możliwość zajscia w ciążę? Bardzo proszę o odpowiedź Tak, są kobiety które zaszły w ciążę w trakcie miesiączki. Stosunek przerywany nie jest formą antykoncepcji, jak nie chcesz mieć dzjeci, to kup paczkę gumek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 10, 2022 3 godziny temu, Xnellyx napisał: Cześć dziewczyny. Ostatnio podczas okresu uprawiałam stosunek przerywany z chłopakiem. On zaraz przed orgazmem wyszedł ze mnie, ale przez dosłownie sekundę podczas wytrysku był bardzo blisko wejścia do pochwy, ale nie w środku . Czy jest możliwość zajscia w ciążę? Bardzo proszę o odpowiedź Zgadzam się z koleżanką powyżej. Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyji. W dni płodne jest możliwe zapłodnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Styczeń 23, 2022 Do wyznaczania płodności jest także bardzo dobry komputer cyklu Cyclotest MyWay, w którym tworzą się wykresy cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Styczeń 30, 2022 Warto robić pomiary poziomu lh. Fajny jest ten tester owulacyjny Afrodyta wielokrotnego użytku do kontroli płodności tak na co dzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach