Irritating20 0 Napisano Styczeń 12, 2022 Nie dostałam okresu od 7 dni, beta wynosi 75( nie byłam na czczo), wynik testu raczej 2 kreski. Jutro ide na powtorna bete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 12, 2022 (edytowany) Beta powyżej 5 oznacza ciążę. Wykonaj ją ponownie i sprawdź czy przyrasta. Beta nie musi być na czczo. Edytowano Styczeń 12, 2022 przez Migotka95 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irritating20 0 Napisano Styczeń 12, 2022 1 godzinę temu, Migotka95 napisał: Beta powyżej 5 oznacza ciążę. Wykonaj ją ponownie i sprawdź czy przyrasta. Beta nie musi być na czczo. Panie mi mówiły, że najlepiej na czczo lub 4 godziny od posiłku bo nie wyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 12, 2022 Przed chwilą, Irritating20 napisał: Panie mi mówiły, że najlepiej na czczo lub 4 godziny od posiłku bo nie wyjdzie Nie wiem, gdzie robiłaś tą betę, owszem najlepiej robić rano, ale to czy coś jadłaś czy nie nie ma znaczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 12, 2022 Jak test masz pozytywny to beta nie jest potrzebna, tylko stresuje jak przyrosty nie są książkowe. Zapisz się na za 2-3 tygodnie do ginekologa. Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach