Nike86 0 Napisano Styczeń 17, 2022 Od 3 miesięcy głównie w okolicach owulacji mam dziwne plamienia lub uplawy. Za pierwszym razem mialam plamienie typowo w połowie cyklu. Trwało 2,3 dni. Krwawienie skąpe. Drugi miesiąc to samo plus 1 dzien przed okresem mialam również skąpe plamienie. Dodam za każdym razem kiedy to następuje mam pobolewanie podbrzusza tak jak przed okresem lub w trakcie. Teraz jest ten trzeci miesiąc. Krwawienie również w trakcie owulacji trwało 2 dni. Krwawienie również skąpe,następnie 2 dni odpoczynku i znów teraz mam. Krew brązowa. 2 razy w roku odwiedzam lekarza. Ostatni raz bylam w październiku i było wszystko ok. Teraz wizytę będę miała w połowie lutego. A zaczynam się poprostu martwić vo się dzieje,a może któraś z dziewcxyn miała podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Styczeń 17, 2022 Krwawienie w połowie cyklu może mieć związek z plamieniem owulacyjnym. Ale jeśli występuje częściej niż tylko w tym terminie zrobiłabym badania progesteronu, bo może być to jego niedobór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BeCandy 4 Napisano Styczeń 18, 2022 U mnie to był problem z estrogenami- przez to nie mogłam zajść w ciążę. Lekarze tylko ciągle upierali się na progesteron ale to nie było to. Poradziła bym się ginekologa i zrobiła komplet badań hormonów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nike86 0 Napisano Styczeń 18, 2022 Rozumiem. Najlepiej zwrócić uwagę i zrobić badania na estrogen i progesteron. Tak zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
majeczka 2 Napisano Styczeń 20, 2022 koniecznie zapisuj to wszystko, niech lekarz ma cały obraz na wizycie, no i te wyniki zrób też. Info o cyklu możesz dokładnie zapisywać za pomocą komputera cyklu Cyclotest MyWay. To plus wizyty u lekarza dają większą możliwość szybkiej diagnozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nike86 0 Napisano Styczeń 20, 2022 W kalendarzu zawsze wszystko sobie zapisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nike86 0 Napisano Styczeń 20, 2022 Kiedy mam plamienia,kiefy cykle itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach