Janek29393929 1 Napisano Styczeń 17, 2022 Wiem że tutaj nie powinienem takich pytań zadawać ale mam problem. Moja mama ma 38 lat. Ostatnio podejrzewam, że jest w ciąży. Nic nie chce powiedzieć. Ostatnio jak się przytuliłem do niej(zdawało mi się że poczułem "kopniak dziecka". Załączam zdjęcie brzucha mamy z telefonu jej. 1.Czy ona jest w ciąży? Jeśli tak który może to być miesiąc/tydzień około. 2. Czy jak faktycznie jest w ciąży to możliwe że poczułem kopniak dziecka? Proszę o odp na te dwa pytania z góry dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek29393929 1 Napisano Styczeń 17, 2022 Na priv mg tylko zdjęcie wysłać, jak ktoś chce zobaczyć to napiszcie :c Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ppspopip 4 Napisano Luty 10, 2022 Jeśli jest w zaawansowanej ciąży to jest szansa, ze poczułeś ruchy dziecka. Czemu się nie zapytasz ?Wiem, ze może to być krępujące dla Ciebie .Ale to chyba będzie najlepsze rozwiązanie . Myślę, ze mama na pewno odpowie Ci na to pytanie. A jakie macie relację ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek29393929 1 Napisano Luty 12, 2022 Relacje z mamą mam bardzo dobre. Ja od kilku miesięcy podejrzewam. Kiedy nadarzy się okazja obserwuję mamę, pytam się, ale tak jakby unika odpowiedzi na to pytanie bądź mówi nie bez wyjaśnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janek29393929 1 Napisano Luty 12, 2022 A z wyglądu to chodzi o tej porze roku często z swetrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 13, 2022 No ale jak już ją przytulałeś to byś wyczuł większy brzuch. Dzieci tak kopią w drugiej połowie ciąży, nie dałaby rady tego ukrywać swetrami... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach