Anna2011 0 Napisano Styczeń 21, 2022 Cześć dziewczyny, Mam do was pytanie dotyczące nawadniania kobiet w ciąży. Jak się nawadniacie używacie tylko wody czy stosujecie jakieś witaminy ? Nie tak dawno byłam zagranicą i widziałam tam specjalne ZDROWE napoje skierowane do kobiet ciężarnych oraz matek karmiących, występowały w różnych smakach w tym nawet o smaku kawy. Z tego co się interesowałam napoje te posiadają odpowiednie witaminy i minerały mają bardzo niski cukier miały też magnez, kwas foliowy itp. Wszystko po to aby zagwarantować odpowiednie nawodnienie organizmu i dostarczyło odpowiednich witamin dziecku. Co myślicie o takich produktach ? Czy spotkałyście coś podobnego na naszym rynku jeżeli tak gdzie kupię bo jestem zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Styczeń 21, 2022 Ale po co? Witaminy od lekarza w tabletkach. Tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Styczeń 21, 2022 Biorę witaminy polecone przez lekarza. Co do nawadniania to pije normalnie jak przed ciąża czyli wtedy kiedy chce mi się pić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach