graszka1980 2 Napisano Luty 6, 2022 Witam. W marcu mam mieć przeprowadzoną operację usunięcia mięśniaka macicy,lekarz uspakaja że jest to łatwy zabieg i nie mam podstaw do obaw,jednak ze względu na panującą sytuację pandemiczną mam pewne obawy czy wszystko się uda. Może ktoś był ostatnimi czasy w szpitalu ? Jak wygląda sytuacja i opieka pooperacyjna ? Proszę o rady . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Luty 6, 2022 5 godzin temu, graszka1980 napisał: Witam. W marcu mam mieć przeprowadzoną operację usunięcia mięśniaka macicy,lekarz uspakaja że jest to łatwy zabieg i nie mam podstaw do obaw,jednak ze względu na panującą sytuację pandemiczną mam pewne obawy czy wszystko się uda. Może ktoś był ostatnimi czasy w szpitalu ? Jak wygląda sytuacja i opieka pooperacyjna ? Proszę o rady . Co ma pandemia do zabiegu? Ludzie nornalnie chodzą do szpitali, wszystko działa. Wymaz będziesz mieć pewniw zrobiony na wstępie, a zabieg normalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach