Łuk00 16 Napisano Luty 8, 2022 Pytanie do Pań. Jak w tytule mam spory problem. Mam rozwolnienie ( wirusówka) potrzebuje wyjść pilnie z domu a niemam nic na wstrzymanie. Może głupie pytanie ale jedyne co mi przychodzi do głowy to podłożyć podpaskę bardziej z tyłu. Jak myslicie drogie Panie jest szansa że wyrazie ( malego cichacza z niespodzianką podpaska zatrzyma trochę) bo nie mam innego pomysłu.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łuk00 16 Napisano Luty 8, 2022 Proszę o poważne odpowiedzi bo to jest mało śmieszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łuk00 16 Napisano Luty 8, 2022 Nie mam pieluchy. Bella normal czy night czym to się różni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łuk00 16 Napisano Luty 8, 2022 56 minut temu, Lоki napisał: Długością. Weź night. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łuk00 16 Napisano Luty 8, 2022 A ok. Napisałem z jeszcze raz dziękuję za podpowiedź pomysł się sprawdził. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neneke 3 Napisano Luty 10, 2022 Yyy... jeżeli to nie troll to bez pieluchy dla dorosłych raczej nie wychodź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach