Piotr69 0 Napisano Luty 9, 2022 Witam wszystkich czytających mam pewien problem między mną a moją kobietą. Problem jest w straconym zaufaniu.... kobieta straciła do mnie zaufanie bo ja oklamalem Ze nie pisałem z koleżanką A pisałem Że ukrywalem wiele rzeczy przed nią i jej nie powiedziałem Że chodzę z telefonem do łazienki i na papierosa i nie odbieram telefonów od ludzi przy niej Wyciszam telefon i jak dzwonię to przyciszam telefon. Teraz muszę udowadniać że pracowałem w pewnej firmie u znajomego Że to nie dziewczyna tylko mój szef I to nie żadna dziewczyna dzowni do mnie i że z żadną kobieta nie piszę. Nie jestem święty i nawalilem porządnie teraz mi wszystko wypomina. Tylko szczegół jest w w czymś innym Moja partnerka ma 41lat A ja mam 30 lat jesteśmy że sobą 7 miesięcy. Psuć się zaczęło jakieś 3 miesiące temu po moim kłamstwie pierwszym. Od tamtej pory boję się co kolwiek jej powiedzieć lub pokazać. Awantura jest u nas co 2 dni i za każdym razem podnosi rękę na MNIE i mnie poniza przychicznie i fizycznie nie uderze kobiety nigdy. Ale musiałem usunąć wszystkie kobiety z fb i z telefonu i cały czas wmawia mi że pisze z jakimis lub one do mnie. Kiedy piszą to odpisuje że mam kobietę wspaniała i że jestem szczęśliwy i pokazuje jej to i tak jest oto awantura że co mnie znia łączy itp... lub ciocia zadzwoniła do mnie z życzeniami A ona że jakaś ... dzwoni i ja zdradzam już i znów to samo. Wyjście z domu sam lub do kolegi to już mogę zapomnieć. A jak do niej faceci wydzwaniaja i ma pełno ich na telefonie to jest dobrze i ona nie ma do zrzucenia sobie nic. Co wy przesto rozumiecie Bo ja sam nie wiem co myśleć otym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vveegas 1 Napisano Luty 9, 2022 (edytowany) Bądźmy szczerzy, najlepiej byś jak najszybciej odciął się od takiej kobiety. Z tego co napisałeś znęca się nad tobą fizycznie i psychicznie, a do tego nie możesz z żadną inną kobietą pisać, czy to koleżanką, czy nieznaną jej kobietą, to już jest toksyczny związek. (Chyba że naprawdę ci na niej zależy, w tedy porozmawiaj z nią o tym, a jeśli nic się nie zmieni to zerwij z nią i tyle, nie ma co siedzieć w takim związku.) Edytowano Luty 9, 2022 przez Vveegas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr69 0 Napisano Luty 9, 2022 Rozmawiałem wiele razy. Dziś znów była awantura że nie miałem połączenie nie odebranego od kolegi bo uważa że to jest kobieta u znów dostałem w twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vveegas 1 Napisano Luty 10, 2022 3 godziny temu, Piotr69 napisał: Rozmawiałem wiele razy. Dziś znów była awantura że nie miałem połączenie nie odebranego od kolegi bo uważa że to jest kobieta u znów dostałem w twarz Więc jak najszybciej przerwij taki związek, masz 30 lat, więc jeszcze nie będzie tak trudno znaleźć partnerki, a im dłużej będziesz w aktualnym toksycznym związku tym gorzej będzie. Ponieważ doświadczenia z poprzedniego związku mogą utrudnić nawiązanie nowego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach