15latek 3 Napisano Luty 16, 2022 Ja przez przypadek rajstopy dziewczyny. Podzielcie się waszymi doświadczeniami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatek.Anna 3 Napisano Marzec 11, 2022 Jak miałam zwykły odkurzacz to ciągle połykał skarpetki, zagubione kolczyki a kiedyś nawet rajstopy Teraz sprząta u mnie roomba i co najwyżej wypycha to co znajdzie pod łóżkiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15latek 3 Napisano Marzec 22, 2022 Dnia 11.03.2022 o 14:20, Kwiatek.Anna napisał: Jak miałam zwykły odkurzacz to ciągle połykał skarpetki, zagubione kolczyki a kiedyś nawet rajstopy Teraz sprząta u mnie roomba i co najwyżej wypycha to co znajdzie pod łóżkiem A co robiłaś z tymi rzeczami pochłoniętymi przez odkurzacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 22, 2022 Chomika. 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcysiaMisia 2 Napisano Marzec 25, 2022 Dnia 22.03.2022 o 21:04, KateZRzeszowa napisał: Chomika. Hehe xd biedny .... Ja z kolei skarpetki i jakiś pieniążek się też znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 25, 2022 51 minut temu, MarcysiaMisia napisał: Hehe xd biedny .... Ja z kolei skarpetki i jakiś pieniążek się też znalazł No biedny, dlatego nigdy więcej małych zwierzątek. Mieliśmy klatkę i jakoś wylazł i schował się pod sofą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarcysiaMisia 2 Napisano Marzec 26, 2022 6 godzin temu, KateZRzeszowa napisał: No biedny, dlatego nigdy więcej małych zwierzątek. Mieliśmy klatkę i jakoś wylazł i schował się pod sofą. Ja bym zrezygnowała z odkurzacza xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Marzec 26, 2022 4 godziny temu, MarcysiaMisia napisał: Ja bym zrezygnowała z odkurzacza xd Kupilam większe zwierzątko, które nie zmiesci się w rurę;) Ponury żart mówi,że chomik to zwierzę w czasie przeszłym, bo każdy kiedys miał chomika. I coś się stało... dlatego by uniknąć ryzyka w przyszłości wolę zwierzątko które widać kiedy wchodzi di pokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwwatujest 0 Napisano 1 Styczeń Wciągnęło mi do połowy firankę, którą wyprasowaną miałam powiesić. Trzeba było znowu ją wyprać i wyprasować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MyszyKota 3 Napisano 25 Styczeń Kiedyś, wciągnęłam spod łóżka czarne stringi. Co w tym dziwnego? Ja nigdy w życiu stringów nie nosiłam. A co z tego wyciągnęłam? Walizki ze strychu! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach