Mlody2020 10 Napisano Luty 16, 2022 Witam mam następujące pytanie , mianowicie czy problem z jądrem moze w przyszłości spowodować bez płodność obawiam się właśnie takiej sytuacji i jest to dla mnie dość niepokojące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Butterfly 10 Napisano Luty 16, 2022 Tak poważny problem, doradzam skonsultować z lekarzem. Poza tym pisze Pan bardzo ogólnikowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Luty 20, 2022 Wejdź na portal naturalna plodnosc pl i tam na pewno znajdziesz na ten temat profesjonalne artykuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Luty 21, 2022 Dnia 16.02.2022 o 20:54, Mlody2020 napisał: Witam mam następujące pytanie , mianowicie czy problem z jądrem moze w przyszłości spowodować bez płodność obawiam się właśnie takiej sytuacji i jest to dla mnie dość niepokojące Zależy jaki problem z jądrem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
magnolia19878! 0 Napisano Kwiecień 5, 2022 raczej tak. Lepiej do zbadac u androloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 musisz iść do specjalisty, skonsultować, a w międzyczasie na postalu naturalna plodnosc pl poszukaj info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach