lukrecjowy.cukierek 309 Napisano Maj 17, 2022 Co tam obstawiacie w dzisiejszym finale (player)? Ja się obawiam, że wszystkie pary ze sobą zostały w dniu decyzji, ale dziś już żadna nie jest razem (ew. Aga i mąż). Mam nadzieję jednak, że Dorotka od razu powiedziała nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurka na maśle 251 Napisano Maj 17, 2022 Dnia 13.05.2022 o 21:53, Wsedno napisał: Dla mnie ten Kamil jest bezbarwny, bez pomysłu na spędzanie wolnego czasu, jeżdżenie z rosolem, wymianki autami, piwko i meczyk wystarczy do szczęścia. Każdy ma inne poczucie szczęścia - i git. Lecz z takim czymś pchać się na afisz? Kamil widocznie ma na tyle wysoką pozycję w swojej grupie towarzyskiej, że palemka trochę odbiła i ego wybujało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifkaaa 147 Napisano Maj 17, 2022 1 godzinę temu, lukrecjowy.cukierek napisał: Co tam obstawiacie w dzisiejszym finale (player)? Ja się obawiam, że wszystkie pary ze sobą zostały w dniu decyzji, ale dziś już żadna nie jest razem (ew. Aga i mąż). Mam nadzieję jednak, że Dorotka od razu powiedziała nie. Tez mi sie wydaje, że w finale każdy będzie na „tak”, ale obstawiam, ze Pyska z Adamem beda tez pozniej razem a pozostale pary nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Maj 17, 2022 Dnia 11.05.2022 o 17:46, Makaraka napisał: Moim zdaniem Piotr będzie na tak, Dorota na nie, a Agnieszka z Kamilem i Patrycja z Adamem będą na tak przy decyzji, ale już nie są razem według mnie A nie mówiłam! Pomyliłam się tylko co do Doroty i Piotra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedo_wa 61 Napisano Maj 17, 2022 Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Maj 17, 2022 20 minut temu, PikPok napisał: Podobno Dorotka w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukrecjowy.cukierek 309 Napisano Maj 17, 2022 (edytowany) Żal mi Agi, jestem pewna, że nie chciała się rozstawać. Kamil nie ma jaj, że gada o dwójce dzieci, wspólnej przyszłości i pracy nad związkiem, a po dwóch tygodniach stwierdza: sorry, jednak nic nie czuję. Nie lubiłam go i jeszcze bardziej stracił w moich oczach. Dorota... Brakowało mi słów, kiedy widziałam, jak była smutna, bo Piotr chce odejść. Dziewczyno, wygrałaś los na loterii, że facet się zawinął. Mam nadzieję, że z tą ciążą to ploty. Dorota nie chciała tak szybko dziecka i ciąża świadczyłaby o tym, że się ugięła pod jego namowami, a to byłoby straszne. Pyśka i Adam... Adam to spoko koleś, ale w finale bardzo brzydko potraktował swoją matkę. Pyśka jest paskudną zołzą, szkoda o niej w ogóle gadać. Mam nadzieję, że dostanie małego pstryczka w nos i trafi w końcu na kogoś, kto potraktuje ją równie obcesowo, jak ona traktowała Adama. Przydałaby jej się mała lekcja szacunku do ludzi. Edytowano Maj 17, 2022 przez lukrecjowy.cukierek 6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Triva 358 Napisano Maj 17, 2022 27 minut temu, lukrecjowy.cukierek napisał: Żal mi Agi, jestem pewna, że nie chciała się rozstawać. Kamil nie ma jaj, że gada o dwójce dzieci, wspólnej przyszłości i pracy nad związkiem, a po dwóch tygodniach stwierdza: sorry, jednak nic nie czuję. Nie lubiłam go i jeszcze bardziej stracił w moich oczach. Dorota... Brakowało mi słów, kiedy widziałam, jak była smutna, bo Piotr chce odejść. Dziewczyno, wygrałaś los na loterii, że facet się zawinął. Mam nadzieję, że z tą ciążą to ploty. Dorota nie chciała tak szybko dziecka i ciąża świadczyłaby o tym, że się ugięła pod jego namowami, a to byłoby straszne. Pyśka i Adam... Adam to spoko koleś, ale w finale bardzo brzydko potraktował swoją matkę. Pyśka jest paskudną zołzą, szkoda o niej w ogóle gadać. Mam nadzieję, że dostanie małego pstryczka w nos i trafi w końcu na kogoś, kto potraktuje ją równie obcesowo, jak ona traktowała Adama. Przydałaby jej się mała lekcja szacunku do ludzi. To było wiadome, że jak Adam zamieszka w jednym pokoju z Patrycją i obok siostra to będzie armagedon. Powinni od razu sami zostać, już z jego matką byłoby pewnie lepiej i dom też większy. Jeśli Dorota została przekonana na dziecko wbrew swojej dotychczasowej opinii to tragedia. Żeby zatrzymać chłopa aż tak odejść od własnych przekonań, smutne... Aga i Kamil to od początku była porażka, nie pasowali do siebie, a on nie wykazywał żadnego większego zainteresowania nią. Więc w sumie dobrze, że teraz każdy poszedł swoją droga, bo im dłużej w takim układzie trwać tym gorzej. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiaga 159 Napisano Maj 18, 2022 A skąd te plotki o ciąży Doroty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Evil Bitch 494 Napisano Maj 18, 2022 (edytowany) 9 minut temu, hiaga napisał: A skąd te plotki o ciąży Doroty? Ktoś podobno zauważył, że oboje należą na fb do jakichś grup dla przyszłych rodziców, czy coś takiego. Edit: była chyba mowa o Montessori dla niemowląt. Edytowano Maj 18, 2022 przez Evil Bitch 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifkaaa 147 Napisano Maj 18, 2022 Ciekawe czy u Kamila nowa blondynka pojawiła się “przed” czy “po” tym jak Kamil oznajmil Agnieszce, że jednak nic do niej nie czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Czerwiec 1, 2022 O co chodzi z tym czarno-białym zdjęciem u Agnieszki ktoś wie? Cóż to za niewiarygodny hejt ją spotkał o którym pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaraka 384 Napisano Marzec 27, 2023 (edytowany) To ja może popodsuwam stare bezużyteczne wątki administracji- będzie szybciej Edytowano Marzec 27, 2023 przez Makaraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach