Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariabob2

Dekoracje do salonu

Polecane posty

Hej, właśnie urządzam mój nowy salon i nie za bardzo wiem co jeszcze mogę kupić, znajomi polecili mi żeby coś wisiało na ścianie :) może obraz albo duży zegar, widziałam też takie drewniane mapy wiszące. Czy macie jakiś pomysł ?

3 godziny temu, mariabob2 napisał:

Hej, właśnie urządzam mój nowy salon i nie za bardzo wiem co jeszcze mogę kupić, znajomi polecili mi żeby coś wisiało na ścianie 🙂 może obraz albo duży zegar, widziałam też takie drewniane mapy wiszące. Czy macie jakiś pomysł ?

Zależy jaki masz gust.

Ja jestem pewna że na mojej przyszłej ścianie w salonie zawisną obrazy namalowane moją ręką. Nic że do siebie nie pasują:)

Drewniana mapa na ścianę bardzo ładnie wygląda ale uważaj co zamawiasz, ja po zamówieniu z lasokawood.com musiałam naprawdę długo walczyć o zwrot kosztów za tą inwestycję. 

Już od dawna chciałam sobie zamówić mapę drewnianą, wyszukiwania google poleciły mi firmę lasokawood.com o której jest mowa wyżej... Zamówiłam i od początku z zamówieniem były problemy. Mapa wcale nie wygląda tak jak pokazuje sprzedawca...Ma inny kolor, farba/laminat jest słabej jakości...

Widziałam takie mapy i faktycznie prezentują się bardzo fajnie, sama planowałam taką kupić 🙂  Szczególnie, że widziałam taka u znajomych za granicą. MIeli ją zawieszona na ścianie w łązience ( no nie powiem  - byłą to oryginalna dekoracja pomieszczenia).

Od siebie polecam zastanowić się jeszcze nad tapetami na ścianę. Wytapetowanie jednej ściany problematyczne nei jest, a potrafi całkowicie zmienić charakter pomieszczenia. 

Dobrej klasy tapety znajdziecie na stronie sklepu https://tapetujemy.pl/tapety-dekoracyjne