DropKick 105 Napisano Marzec 5, 2022 Jestem w takiej sytuacji : lekarz specjalista niepoprawnie napisał (ręcznie) nazwę leku a dokładniej mleka dla niemowlaka. Co mam zrobić w tym wypadku? Dzwoniłam do poradni, do tej dr na nr prywatny, prosilam o poprawienie lub wystawienie e recepty, odmówiła bo ona teraz wyjeżdża i będzie za 2 tygodnie i wtedy mam dzwonic... Dziecko cierpi, ja już nie wiem co mam robić, na wizytę czekaliśmy 2 miesiace, a prywatnie żaden alergolog nie chciał nas przyjąć z tak malym dzieckiem... Całe szczęście szpital ten znajduje się w innym mieście, inaczej pofatygowała bym się tam i zrobila awanturę. Dr byla wredna i cwniakowala, mult pacjentów wszyscy na tą samą godzinę... Odsyłali nas z poradni do labolatorium, z labolatorium na oddział z oddziału znow do labolatorium... Brak słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Marzec 5, 2022 I pozniej znów na oddział i do poradni. Pol dnia w szpitalu i nic nie załatwione. A czekalam z nadzieją na wizytę, że ktoś w końcu ulży dziecku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roztargniona09 254 Napisano Marzec 5, 2022 Skandaliczne zachowanie lekarza. Masz dwa wyjścia: jeśli recepta jest odręczna i niewyrazna, a ty znasz nazwę to może któraś apteka Ci wyda o ile problemem jest tylko sama nazwa. Opcja druga zadzwonić do swojej przychodzni i poprosić lekarza o wystawienie recepty lub szybko prywatnie się umówić. A lekarza, który tak się zachował dobrze opisać w opiniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Marzec 5, 2022 Zadzwoń do poradni i niech inny lekarz wypisze ereceptę. Nie daj się zbyć, to ich obowiązek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Marzec 5, 2022 11 godzin temu, roztargniona09 napisał: Skandaliczne zachowanie lekarza. Masz dwa wyjścia: jeśli recepta jest odręczna i niewyrazna, a ty znasz nazwę to może któraś apteka Ci wyda o ile problemem jest tylko sama nazwa. Opcja druga zadzwonić do swojej przychodzni i poprosić lekarza o wystawienie recepty lub szybko prywatnie się umówić. A lekarza, który tak się zachował dobrze opisać w opiniach. Lekarka opisana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach