Kasiaaa123.23 0 Napisano Marzec 21, 2022 Hej spóźnia mi sie miesiączka dostałam strasznych boli piersi nie jak zazwyczaj w sobotę zrobiłam test ciążowy domowy wyszły 2 kreski 2 jasna ale była. Wiec pojechałam na betę beta z soboty byla 1,530 dziś powtórzyłam byla juz 3,08 czy to możliwe ze jednak jest Ciąża skoro beta po 2 dniach ma jest Większa o tyle Samo na pewno powtórzę wyniki w środę. Bo Miesiączki nadal brak dodam ze beta jaka Robiłam po poroniemiu 03.03 wynisila 0,14 więc teraz po owulacji rośnie i Miesiączki brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spelniajac_marzenia 125 Napisano Marzec 21, 2022 4 minuty temu, Kasiaaa123.23 napisał: Hej spóźnia mi sie miesiączka dostałam strasznych boli piersi nie jak zazwyczaj w sobotę zrobiłam test ciążowy domowy wyszły 2 kreski 2 jasna ale była. Wiec pojechałam na betę beta z soboty byla 1,530 dziś powtórzyłam byla juz 3,08 czy to możliwe ze jednak jest Ciąża skoro beta po 2 dniach ma jest Większa o tyle Samo na pewno powtórzę wyniki w środę. Bo Miesiączki nadal brak dodam ze beta jaka Robiłam po poroniemiu 03.03 wynisila 0,14 więc teraz po owulacji rośnie i Miesiączki brak Beta powyżej 5 oznacza ciąże. Myślę ze przy następnym badania bety będziesz już miała jasna sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 21, 2022 23 minuty temu, Kasiaaa123.23 napisał: Hej spóźnia mi sie miesiączka dostałam strasznych boli piersi nie jak zazwyczaj w sobotę zrobiłam test ciążowy domowy wyszły 2 kreski 2 jasna ale była. Wiec pojechałam na betę beta z soboty byla 1,530 dziś powtórzyłam byla juz 3,08 czy to możliwe ze jednak jest Ciąża skoro beta po 2 dniach ma jest Większa o tyle Samo na pewno powtórzę wyniki w środę. Bo Miesiączki nadal brak dodam ze beta jaka Robiłam po poroniemiu 03.03 wynisila 0,14 więc teraz po owulacji rośnie i Miesiączki brak Beta rośnie. Ale sam test wystarczył. Gratulacje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach