torturrra 0 Napisano Marzec 22, 2022 macie jakieś sposoby, którymi da się samemu odetkać ucho?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Marzec 27, 2022 nie wiem jak bardzo masz zatkane, mozesz na pewno w aptece kupić Vaxol, spróbuj użyć tego sprayu, nawet jeśli ostatecznie trzeba bedzie u laryngologa odetkać to chociaz ci zmiękczy korek woskowinowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arlo 0 Napisano Kwiecień 6, 2022 U mnie przy zatkaniu pomogły po prostu krople do uszu i noszenie waty w uchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
torturrra 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 kupiłam ten polecamy przez was vaxol,dopiero kilka razy byl w użyciu a już widzę efekty, u laryngologa byłam i pytałam o ten spray to mi zalecił raz w tygodniu psikać uszy, taka profilaktyka powinna zapobiec takim sytuacjom na przyszłosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agreeslick 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 A nie łatwiej iść do lekarza? Niech spojrzy, może wystarczy spłukać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicjawideńska 0 Napisano Maj 11, 2022 Najlepiej iść do lekarza i skonsultować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alesja12 0 Napisano Maj 29, 2022 czasami bez lekarza się nie obędzie, ale myślę, że profilaktyka jest bardzo ważna, dlatego sama regularnie stosuję vaxol i widzę pozytywne efekty psikanie uszu raz w tygodniu to nie jest duży wysiłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach