Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mamproblem123r

Friends witch benefits

Polecane posty

Hejka pisze tu ponieważ nie wiem już sama co zrobić otóż jakoś 4 miesiące temu zaczęłam być z chłopakiem z którym się już wcześniej znałam ale on był z moją koleżanką I było cudownie do czasu aż po koniec stycznia mi powiedział że on nie wie co czuje i czy coś czuję i zerwał ze mną przez SMS.Potem doszliśmy do wniosku że będziemy się przyjaźnić aż tak wkońvu przyjechałam do niego na tydzień i zostaliśmy tak zwanymi fwb.Jakoś od 3 tygodni wyszło tak że z nim zamieszkałam ponieważ on mieszka za granicą a ja przyjechałam tu do pracy.Caly czas praktycznie zachowujemy się jak para nie licząc tego seksu on mnie przytula daje całusy itp. Tak z niczego nie wiem juz sama co o tym myśleć bo ja chyba wciąż coś czuję.Co mam zrobić?

Najlepiej będzie jak to ty z nim pogadasz... lepiej teraz z nim pogadać niż ociągać to w nieskończoność, bo później będzie Tobie gorzej odejść. Stawiam na to, że coś musisz czuć i w głębi duszy liczyłaś na zmianę, skoro pojechałaś do niego mieszkać, by zacząć tam pracować (nie musiałaś z nim mieszkać nawet jak chciałaś tam pracować). Porozmawiaj.... zapytaj się co on oczekuje i co on sobie o tym myśli... zaraz się okaże, że się tylko Tobą zabawi, a potem kopnie Ciebie w doope. Postaw sprawę jasno... skoro chcecie się bawić w friends witch benefits, to raczej spotykacie się tylko do jednego i nic więcej, bo jedno może za jakiś czas być pokrzywdzone przez tą relację albo jesteście normalną parą i wspólnie patrzycie na przyszłość, a dzięki temu możecie dalej mieszkać razem. Domyślam się, że raczej w fwb, to ty długo nie posiedzisz skoro zastanawiasz się o uczuciach. Odradzam Tobie wchodzenia w taki układ, a on niech się zdecyduje w końcu czy on chce z Tobą być.