Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam... jestem 6 dni po inseminacji...wiem ze robienie testow to glupota...ale zrobilam jeden na 4 dzien byl pozytywny...dzis jest 6 dzien zrobilam i juz negatywny...czy to oznacza ze inseminacja sie nie udala?? Czy wynik moze sie jeszcze zmienic??

1 godzinę temu, Niespokojna 1986 napisał:

Witam... jestem 6 dni po inseminacji...wiem ze robienie testow to glupota...ale zrobilam jeden na 4 dzien byl pozytywny...dzis jest 6 dzien zrobilam i juz negatywny...czy to oznacza ze inseminacja sie nie udala?? Czy wynik moze sie jeszcze zmienic??

Zależy od tego czy brałaś zastrzyk na pęknięcie. Najlepiej zrobić betę w dniu kiedy kazał lekarz. 6 dni to zdecydowanie za wcześnie. 

16 godzin temu, Niespokojna 1986 napisał:

jeżeli brałaś coś na pękniecie to przeważnie preparat utrzymuje sie do 14 dni w organizmie... lekarz nie bez przyczyny zleca zrobienia bety po 2 tygodniach od IUI.....