Aurakiss 0 Napisano Kwiecień 2, 2022 Dziewczyny moje drogie wzywam was. Staram się aktualnie z chłopakiem o dziecko I tak Uprawialismy seks 28.03, 30.03 i 01.04 a dzisiaj dostałam okres i jeśli to ma znaczenie szybciej o jeden dzień Bardzo boli mnie podbrzusze ale krwawienie jest delikatne na razie i nwm czy to znaczy ze nie jestem w ciazy czy ten okres nie ma znaczenie czy jestem czy nie? Kiedy zrobić test? Potrzebuje pomocy na juz!!! Proszeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 2, 2022 1 godzinę temu, Aurakiss napisał: Dziewczyny moje drogie wzywam was. Staram się aktualnie z chłopakiem o dziecko I tak Uprawialismy seks 28.03, 30.03 i 01.04 a dzisiaj dostałam okres i jeśli to ma znaczenie szybciej o jeden dzień Bardzo boli mnie podbrzusze ale krwawienie jest delikatne na razie i nwm czy to znaczy ze nie jestem w ciazy czy ten okres nie ma znaczenie czy jestem czy nie? Kiedy zrobić test? Potrzebuje pomocy na juz!!! Proszeeeeee Dzisiaj jest 2.04, miałaś dostać okres 3.04 Owulacja jest 14 dni przed miesiączką. Żaden z Waszych seksów nie wypadł w dni płodne. Nie jesteś w ciąży, nie musisz robić testu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ONA83 1378 Napisano Kwiecień 3, 2022 22 godziny temu, Aurakiss napisał: Dziewczyny moje drogie wzywam was. Staram się aktualnie z chłopakiem o dziecko I tak Uprawialismy seks 28.03, 30.03 i 01.04 a dzisiaj dostałam okres i jeśli to ma znaczenie szybciej o jeden dzień Bardzo boli mnie podbrzusze ale krwawienie jest delikatne na razie i nwm czy to znaczy ze nie jestem w ciazy czy ten okres nie ma znaczenie czy jestem czy nie? Kiedy zrobić test? Potrzebuje pomocy na juz!!! Proszeeeeee Uprawiałaś seks w dni niepłodne, bo owulacja jest 14 dni przed miesiączką, więc nie ma możliwości żebyś w ciążę zaszła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach